«Έπιασε» το όνειρο υπογράφοντας στην ΑΕΚ, ο 13χρονος Κωστής Μαρκοπουλιώτης

Μόλις στα 13 του χρόνια ο Κωστής Μαρκοπουλιώτης του ΠΑΣ Νάξου, κατάφερε να διαψεύσει όσου υποστηρίζουν ότι τα όνειρα αποτελούν άπιαστο στόχο, αφού εδώ και λίγες ώρες εκπλήρωσε ένα από τα δικά του βάζοντας την υπογραφή του στην ΑΕΚ, όπου πλέον ανήκει και επίσημα.

Έμαθε το ποδόσφαιρο πάνω σε σωστές βάσεις με τον ΠΑΣ Νάξου και μέντορα του τον Πέτρο Μαράκη, δουλεύοντας πολύ σκληρά για να πετύχει τον στόχο του,  με αποτέλεσμα η υπομονή του, η επιμονή του και η στήριξη των γονιών του Βασίλη και Μαίρης να φέρουν τον Κωστή στο κατώφλι μίας από τις μεγαλύτερες ΠΑΕ της χώρας, την ΑΕΚ.

Ο μικρός Κωστής Μαρκοπουλιώτης, συνοδεία του πατέρα του Βασίλη, βρέθηκε το πρωί στα γραφεία της ΑΕΚ, όπου παρουσία του Υπεύθυνου Ακαδημιών του ”δικέφαλου” Σταύρου Λέτσα υπέγραψε και θα λάβει κανονικά μέρος στην προετοιμασία της Κ14 που αρχίζει στις 22 Αυγούστου.

Ο Κωστής Μαρκοπουλιώτης τον οποίο γνωρίζουμε προσωπικά είναι ένα πολύ προσγειωμένο και ώριμο για την ηλικία του παιδί, ενώ τον χαρακτηρίζει το πάθος για δουλειά και η αγάπη του για το ποδόσφαιρο. Εμείς πάντα κοντά στους Κυκλαδίτες ποδοσφαιριστές, και αφού εξασφαλίσαμε την άδεια του γονέα του, βρήκαμε τον Κωστή, ο οποίος μα τόνισε για τη νέα σελίδα στην ζωή του:

Είναι μεγάλη τιμή για εμένα και όνειρο ζωής που από δω και πέρα θα φοράω και θα υπερασπίζομαι μια πολύ βαριά φανέλα με τεράστια ιστορία όπως αυτήν της ΑΕΚ. Ευχαριστώ την ΠΑΕ ΑΕΚ που με επέλεξε για να την εκπροσωπώ. Θα προσπαθήσω να φανώ αντάξιος των προσδοκιών. Ευχαριστώ όσους πίστεψαν σε εμένα και με βοήθησαν να κάνω αυτό το τεράστιο βήμα στη ζωή μου. Επίσης ευχαριστώ πολύ την ομάδα μου ΠΑΣ ΝΑΞΟΥ τον κ. Πετρο Μαρακη και ιδιαιτέρως τον γυμναστή μου κ. Πετρο Σιδερη… Από εδώ και πέρα μόνο ΔΟΥΛΕΙΑ!!”.

Ευχόμαστε στον Κωστή τα καλύτερα και στους γονείς του να τον δουν όπως έχουν ονειρευτεί. Άλλωστε ο ίδιος τους ο γιος απέδειξε σε όλους μας ότι τα όνειρα πρώτα τα πιστεύεις και μετά τα πραγματοποιείς!

Κωστή είμαστε σίγουροι ότι θα κάνεις υπερήφανες τις Κυκλάδες και την πατρίδα σου τη Νάξο!

Πηγή: sportcyclades.gr

Σχόλια