Επαγγελματίας στον ΟΦΗ ο Βαγγέλης Νοικοκυράκης

Ένα ακόμη παιδί από την Ακαδημία του έκανε επαγγελματία ο ΟΦΗ, με τον Βαγγέλη Νοικοκυράκη να υπογράφει τριετές συμβόλαιο.

Ο λόγος για τον ταλαντούχο ποδοσφαιριστή που για εκείνον το ποδόσφαιρο αποτελεί “οικογενειακή υπόθεση”, αφού παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές ήταν ο πατέρας του Ζαχαρίας και ο θείος του Μιχάλης, με πολυετή παρουσία στη Δ’ Εθνική με Χερσόνησο, Μάλια κ.τ.λ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΟΦΗ:

Ο ΟΦΗ συνεχίζει να ανεβάζει παιδιά από τις υποδομές του, στην επαγγελματική ομάδα.

Μετά τους Κοντογιάννη, Πλευράκη, Παναγιώτου, οι οποίοι ανήκουν στο ρόστερ της πρώτης ομάδας, ένας ακόμη παίκτης, από την ομάδα Κ19, μετά από εισήγηση του Νίκου Παπαδόπουλου, υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο.

Ο λόγος για τον γεννημένο στις 4/10/2001 μεσοεπιθετικό, Βαγγέλη Νοικοκυράκη, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο για 3 χρόνια και ξεκινάει την καριέρα του στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Το νεαρό ποδοσφαιριστή, καλωσόρισαν στα γραφεία της ΠΑΕ ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ Παύλος Αδάμος και ο Γενικός Αρχηγός Κώστας Ζερβάκης, οι οποίοι του ευχήθηκαν καλή επιτυχία και… συνεχή δουλειά, με χαμηλά το κεφάλι!

Ο 17χρονος μεσοεπιθετικός, που έχει διακριθεί φέτος με την ομάδα Κ19 του ΟΦΗ, δήλωσε στην επίσημη σελίδα της ομάδας, για την μεγάλη ευκαιρία που ανοίγεται στην καριέρα του, ότι«ήταν το όνειρο μου να παίξω στην πρώτη ομάδα του ΟΦΗ. Είμαι υπερήφανος που ο κύριος Παπαδόπουλος, με επέλεξε. Θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για να τον δικαιώσω. Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου στην Κ19 του ΟΦΗ και τους προπονητές μου για την βοήθεια τους».

Ο Βαγγέλης Νοικοκυράκης ξεκίνησε την καριέρα του από την Επισκοπή Πεδιάδος, ακολούθησε ο ΟΦΗ’ 94 και η Κ19 του ΟΦΗ.

«Βαγγέλη καλώς ήρθες στην πρώτη ομάδα του ΟΦΗ! Καλή τύχη και καλή σταδιοδρομία!»αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925.

Σχόλια