Επαγγελματίας ο 16χρονος Παρασκευάς Ντουμάνης στον Ολυμπιακό!

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.

Η Διεύθυνση Ακαδημίας του Ολυμπιακού, ανακοίνωσε ότι ο ποδοσφαιριστής της Ακαδημίας Παρασκευάς Ντουμάνης, υπέγραψε σήμερα 14/6/2017 επαγγελματικό συμβόλαιο με την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.

Ο Παρασκευάς Ντουμάνης που γεννήθηκε στις 30/10/2000 και προέρχεται από την Σχολή του Ολυμπιακού στη Βέροια (Νηρέας Βέροιας) είναι στην Ακαδημία του Ολυμπιακού από το 2015 και την περίοδο 2016-17 ήταν μέλος της ομάδας κατέκτησε το Πρωτάθλημα Super League K17. Αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός και είναι διεθνής.

Μετά από την υπογραφή του συμβολαίου η οποία έγινε παρουσία του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου της “ΘΡΥΛΟΣ ΑΕ” κ. Γιώργου Παύλου ο Παρασκευάς Ντουμάνης δήλωσε:

Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του Ολυμπιακού και τον κ. Παύλου που με εμπιστεύτηκαν και μου έδωσαν την ευκαιρία να γίνω επαγγελματίας ποδοσφαιριστής σ’ αυτή την σπουδαία ομάδα.

Ευχαριστώ πολύ και τους γονείς μου και όλους τους ανθρώπους που με στήριξαν και με στηρίζουν για να κάνω τα όνειρα μου πραγματικότητα. Υπόσχομαι να δουλέψω πολύ σκληρά για να πετύχω και για να δικαιώσω όσους με πίστεψαν και μου έδωσαν αυτή την σπουδαία ευκαιρία. Τώρα αρχίζει η δουλειά”. 

Ποιος είναι ο Πάρης Ντουμάνης

Ο Πάρης Ντουμάνης γεννήθηκε στις 30/10/2000. Αγωνίζεται ως δεξι χαφ, κεντρικο χαφ, αλλά και δεξί μπακ.

Ο 16χρονος είναι από τη Βέροια και ήταν για πολλά χρόνια στη Σχολή του Ολυμπιακού στη Βέροια και είναι άλλος ένας παίκτης μετά από τον Θανάση Ανδρούτσο (Σχολή Ρέντη) και τον Πραξιτέλη Βούρο (Σχολή Μυτιλήνης) ο οποίος προέρχεται από Σχολή και υπογραφεί επαγγελματικό συμβόλαιο.

Ο Ντουμάνης είναι εγκεφαλικός παίκτης και φέτος είχε 29 συμμετοχές και 3 γκολ στο Πρωτάθλημα Κ-17 το οποίο κατέκτησε με τον Ολυμπιακό στην Τρίπολη, ο οποίος είναι και ο πρώτος του τίτλος ως ποδοσφαιριστής που κατέκτησε.

Ο μικρός μένει στους ξενώνες στο Προπονητικό Κέντρο Ρέντη και είναι διεθνής. Ενδέχεται να πάει Ζέεφελντ στην προετοιμασία της πρώτης ομάδας

Σχόλια