Εντυπωσιάζει Ρεαλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα ο Μικελ Μερίνο

Ο Μικέλ Μερίνο με τις εμφανίσεις του μπορεί να προκαλέσει το ενδιαφέρον ομάδων όπως οι Μπαρτσελόνα και Ρεαλ Μαδρίτης, σύμφωνα με τον Ρομπ Έλιοτ.

Ο 21χρονος αποκτήθηκε με την μορφή δανεισμού από την Ντόρτμουντ και έχει αγωνιστεί σε όλα τα φετινά παιχνίδια του αγγλικού πρωταθλήματος με τη Νιούκαστλ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έλιοτ στο Chronicle live:

«Είναι υπέροχα τα νέα ότι υπέγραψε μόνιμα, είναι σημαντικό για την ομάδα ότι ένα νεαρό ταλέντο βρίσκεται εδώ. Είναι πολύ καλός. Μπορεί να το διαπιστώσει κανείς από τις εμφανίσεις του ότι έχει ταλέντο. Δεν υπάρχει λόγος γιατί να μην πάει να παίξει σε ένα μεγάλο σύλλογο. Σίγουρα δεν βλέπω κάποιο λόγο γιατί όχι.

Αυτή την στιγμή βρίσκεται στην Νιουκάστλ και εμείς είμαστε σίγουροι ότι θα μας πάει στην κορυφή. Τώρα έχουμε μια υπέροχη συνεργασία των μέσων μας και ένας από αυτούς πρόκειται να λείψει την επόμενη εβδομάδα. Σίγουρα βλέπω  ομάδες όπως η Μπαρτσελόνα και η Ρεαλ να ενδιαφέρονται για τον Μερίνο.

Είναι μόνο θέμα χρόνου ότι οι  μεγάλοι σύλλογοι θα έρθουν για αυτόν, αλλά θέλουμε και εμείς να γίνουμε ένα μεγάλο κλαμπ. Εμείς θέλουμε να μείνει εδώ, δεν θέλουμε να δούμε να φεύγει κάποιος μεγάλος μας παίχτης και να πουλιέται ξανά.»

Σχόλια