Εντυπωσιάζει ο 21χρονος ταλαντούχος Πασαλίδης

Ο λόγος για τον 21χρονο κεντρικό αμυντικό Τριαντάφυλλο Πασαλίδη του Αστέρα, που έχει όλα τα φόντα για να ξεχωρίσει στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Οι ιθύνοντες του Αστέρα κινήθηκαν άμεσα για τον τότε κεντρικό αμυντικό της ομάδας της Πιερίας, μετά από ένα ματς μεταξύ του Αιγινιακού και του Αστέρα το 2016. Ο νεαρός αποκτήθηκε με συνοπτικές διαδικασίες, ενώ αποτέλεσε το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα του Αστέρα για τη σεζόν που έχει αρχίσει εδώ και λίγες εβδομάδες.

Με 28 συμμετοχές και μία ασίστ, ο Πασαλίδης άφησε τον Αιγινιακό για να κυνηγήσει μια καριέρα στη Super League. Και ο ίδιος απέδειξε ότι το άξιζε στο έπακρο.

ο νεαρός στόπερ , μαζί με τους Μουνάφο και Αθανασιάδη, συνθέτει την τριάδα των παικτών που δεν έχουν χάσει ούτε λεπτό, με τον Πασαλίδη να κερδίζει όλο και περισσότερο με την παρουσία του.

Η σταθερότητά του, η σοβαρότητα και οι σωστές τοποθετήσεις όταν η μπάλα είναι στην περιοχή, τον κάνουν να διακρίνεται και να ξεχωρίζει μέσα στο γήπεδο.

Η ομάδα του Αστέρα μέχρι στιγμής είναι πλήρως δικαιωμένη από την επιλογή της να αποκτήσει το νεαρό, με προπονητές και πρώην ποδοσφαιριστές στα επίσημα της Ξάνθης να  χαρακτηρίζουν τον Πασαλίδη ως νέο Κουρμπέλη του Αστέρα. Επιπλέον, η παρουσία του Πασαλίδη στην άμυνα των κιτρινομπλέ έχει απασχολήσει ήδη πολλούς σκάουτερ ομάδων τόσο του εξωτερικού όσο και του εσωτερικού.

Σχόλια