Εντυπωσιακή πρεμιέρα στο Summer Camp 2017, του Ολυμπιακού!

Περισσότερα από 250 παιδιά στην 1η ημέρα του Summer Camp της ΠΑΕ Ολυμπιακός. 

Εντυπωσιακή ήταν η πρώτη ημέρα του Summer Camp της ΠΑΕ Ολυμπιακός το οποίο θα “φιλοξενηθεί” έως την Παρασκευή 23 Ιουνίου στο Προπονητικό Κέντρο Ρέντη. 

Περισσότερα από 250 παιδιά κατέκλυσαν τις εγκαταστάσεις των Πρωταθλητών για να συμμετάσχουν σε ένα event που μετά από 17 χρόνια έχει γίνει πλέον θεσμός πριν από τις καλοκαιρινές διακοπές.

Τα παιδιά περίμενε στην είσοδο ο αγαπημένος τους Λεόνε ο οποίος τους καλωσόρισε και τους συνόδεψε έως τα αποδυτήρια προκειμένου να προμηθευτούν την φανέλα του Ολυμπιακού!

Στην πρώτη ημέρα τα παιδιά γνωρίστηκαν μεταξύ τους αλλά και με τους προπονητές και ξεκίνησαν το παιχνίδι! Τα γήπεδα του Προπονητικού Κέντρου γέμισαν με ποδοσφαιριστές ηλικίας 5 έως 15 ετών που ήρθαν απ’ όλες τις περιοχές της Ελλάδος, την Κύπρο, την Αλβανία, τις ΗΠΑ, την Αφρική, την Αυστραλία και την Ασία. 

Από την Τρίτη το πρόγραμμα του Camp θα έχει και Σεμινάρια Αθλητικής Ψυχολογίας, Διατροφής, εργομετρικά τεστ και φυσικά ξεναγήσεις στο “Γ. Καραϊσκάκης” και στο Μουσείο. 

Δίπλα στα παιδιά είναι και παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού που “υπηρετούν” την Ακαδημία, όπως είναι ο Κυριάκος Καραταϊδης, ο Γιώργος Αμανατίδης, ο Τάσος Πάντος και ο Σωκράτης Κοψαχείλης. 

Ο προπονητής τερματοφυλάκων της Ακαδημίας Μάκης Βενιαμίν ο οποίος έχει αναλάβει φυσικά μαζί με τον Σωκράτη Κοψαχείλη την εκπαίδευση των τερματοφυλάκων είπε μετά από την ολοκλήρωση της πρώτης ημέρας:

“Μας γεμίζει χαρά να βλέπουμε τόσα παιδιά να έρχονται κοντά μας και να διασκεδάζουν. Παίζουν και μαθαίνουν αλλά πάνω απ’ όλα κάνουν νέους φίλους. Είμαστε όλοι μια μεγάλη οικογένεια και αυτά τα παιδιά είναι τυχερά που είναι εδώ στο Ρέντη και “δουλεύουν” στις εγκαταστάσεις των Πρωταθλητών“.

Επιπλέον Πληροφορίες και Ενημέρωση για το Summer Camp
Τηλέφωνο: 210-3418000 (10:00-17:00)
Fax: 210-3418002
Εmail: schools@olympiacos.org

Σχόλια