Ενδιαφέρον του ΠΑΣ Γιάννινα για Ανδρούτσο

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα a-sports.gr, ο ΠΑΣ Γιάννινα ενδιαφέρεται για το νεαρό  Ανδρούτσο του Ολυμπιακού.

Ο νεαρός μέσος ενδέχεται να παραχωρηθεί δανεικός από τον Ολυμπιακό στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και ο ΠΑΣ, που θέλει παίκτη για το κενό που άφησε ο Κοζορώνης στο ρόστερ, το σκέφτεται.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ιστοσελίδα:

«Παίκτη στον χώρο του κέντρου για να καλύψει το κενό που άφησε με τη φυγή του ο Βαλάντης Κοζορώνης αναζητά ο ΠΑΣ Γιάννινα και μία από τις περιπτώσεις που αρέσουν πολύ είναι ο Θανάσης Ανδρούτσος, ο οποίος παραχωρείται δανεικός από τον Ολυμπιακό.

Οι προθέσεις των Πειραιωτών είναι αυτές που έβαλαν στο… τρυπάκι τους Ηπειρώτες, αφού ο 20χρονος μέσος δεν τους αφήνει αδιάφορους έστω και αν τονίζουν όλα αυτά τα χρόνια πως προτιμούν να μην παίρνουν δανεικούς.

Δίαυλος επικοινωνίας ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΣ Γιάννινα υπάρχει από το καλοκαίρι με τις υποθέσεις των Γιώργου Μανθάτη και Ντίνου Μαυροπάνου και αυτό θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν οι Ηπειρώτες, αν και σε πρώτη φάση οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ τους».

Στο ίδιο ρεπορτάζ τονίζεται ότι ίσως υπάρξουν και αποχωρήσεις, συμπεριλαμβάνοντας τους Ροντρίγκεζ, Μπετρά και Βιδάλ.

Για τον Ροντρίγκεζ υπάρχει μια κινητικότητα μήπως λυθεί το συμβόλαιό του, αλλά για τους άλλους δύο δεν υπάρχει κάτι προς το παρόν.

 

Σχόλια