Ενδιαφέρον των Γερμανών για Βούρο, Μήλιο και Πούγγουρα

Την Τρίτη (10/9), στις εγκαταστάσεις του Μuenster στο Ρουρ της Γερμανίας, σε μια ημέρα που είχε πολύ αέρα και βροχή, πραγματοποιήθηκε ο φιλικός αγώνας μεταξύ των ομάδων Νέων Κ19 της Γερμανίας και της Ελλάδας, στον οποίο το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ηττήθηκε με 2-0 (Για το σχετικό άρθρο κάντε κλικ εδώ).

Η ομοσπονδία της Γερμανίας είχε καλέσει όλους τους προπονητές των ακαδημιών που εργάζονται σε ομάδες της Μπουντεσλίγκα 1 και Μπουντεσλίγκα 2, για να παρακολουθήσουν τον αγώνα.

Πέραν των πέντε χιλιάδων θεατών, το παρόν έδωσε και ο τσιφ-σκάουτ της Μπάγερν Μονάχου μαζί με τον Τεχνικό Διευθυντή της ομάδας Ματίας Σάμμερ και οι πληροφορίες λένε ότι είχαν τα μάτια τους στραμμένα στον παίκτη του Ολυμπιακού Πραξιτέλη Βούρο, αλλά και σε αυτόν του Παναιτωλικού Νίκο Μήλιο.

Επίσης την αναμέτρηση παρακολούθησε και ο τσιφ-σκάουτ της Χόφενχαϊμ κ. Μπόχρμαν ο οποίος πέραν του Βούρου τσέκαρε και τον κεντρικό αμυντικό  του ΠΑΟΚ Αχιλλέα Πούγγουρα. Για τον Βούρο η  Χόφενχαϊμ είχε κάνει πριν τέσσερις περίπου μήνες επίσημη πρόταση στον Ολυμπιακό. Και οι δύο παίκτες είχαν περάσει παλιότερα (1-5 Απρ 2012), από δοκιμαστικά της Γερμανικής ομάδας.

* Στη φωτογραφία ο Πραξιτέλης Βούρος και ο Αχιλλέας Πούγγουρας, κατά τη δοκιμή τους στην  Χόφενχαϊμ, μαζί με τον Μάνατζερ Αχιλλέα Χατζηνικολάου, ο οποίος παρακολούθησε και αυτός την αναμέτρηση των δύο Εθνικών ομάδων. Οι παραπάνω παίκτες εκπροσωπούνται από την εταιρεία Dony Managment, των Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, Ανδρέα Νινιάδη και Αχιλλέα Χατζηνικολάου.

Σχόλια