«Ενδιαφέρον της Μονακό για Λάτσι»!

Έκπληξη προκαλεί το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Μονακό για τον Γιάννη Λάτσι, ο οποίος έχει ξεχωρίσει με τις εμφανίσεις του με την ομάδα Νέων του Ολυμπιακού τόσο στο Youth League, όσο και στο πρωτάθλημα Νέων Κ20.

Μετά τους Σαλίνο και Μαζουακού, τα ονόματα των οποίων ακούστηκαν το προηγούμενο διάστημα, νέο δημοσίευμα υποστηρίζει ότι η Μονακό εξετάζει και την περίπτωση του Γιάννη Λάτσι από την ομάδα Νέων του Ολυμπιακού. 

Όπως γράφει ο «Γαύρος», ο Ρουμάνος σκάουτερ του γαλλικού συλλόγου φέρεται να έχει εισηγηθεί την απόκτηση του 96άρη Αλβανού χαφ, ο οποίος έχει ξεχωρίσει με τους «ερυθρόλευκους» τόσο στο Youth League, όσο και στο πρωτάθλημα Νέων Κ20.

Ο 20χρονος χαφ έχει προωθηθεί στην πρώτη ομάδα και έχει υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο, ενώ στις 3 Φεβρουαρίου έκανε το ντεμπούτο του με τον Μάρκο Σίλβα (για 5 λεπτά με τον Αστέρα Τρίπολης στο Κύπελλο).

Σχόλια