Ενδιαφέρον προκαλεί ο Ευαγγέλου

Ο Στέφανος Ευαγγέλου, το συμβόλαιο του οποίου λήγει το προσεχές καλοκαίρι, έχει ήδη προκαλέσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων. 

Σύμφωνα με το contra.gr ο Ευαγγέλου, που δεν έχει αποδεχτεί την πρόταση ανανέωσης του Παναθηναϊκού, απασχολεί ήδη ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό, ΑΕΚ, ΠΑΣ Γιάννινα και Παναιτωλικό.

Οι «μεγάλοι» βλέπουν στο πρόσωπό του έναν νέο Ρέτσο, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ενώ ΠΑΣ και Παναιτωλικός μπορούν να του δώσουν πιο εύκολα πρόσβαση στην ενδεκάδα. Άλλωστε ο ΠΑΣ Γιάννινα άνοιξε τον δρόμο στον Μαυροπάνο που ήταν κι αυτός μικρός και έχει αποδείξει ότι δίνει ευκαιρίες. […]

Το δημοσίευμα του contra.gr :

Τον χαρακτηρίζουν… Διόσκουρο του Παναγιώτη Ρέτσου, αφού μαζί ξεπετάχτηκαν στα μικρά κλιμάκια των εθνικών ομάδων και πολλοί πιστεύουν ότι εύκολα μπορεί να φέρει εξίσου πολλά χρήματα από ομάδα του εξωτερικού, αν τον δουν να παίζει. Ως εκ τούτου ο συνδυασμός ποιότητας, εξέλιξης και μεταπωλητικής αξίας κάνουν ελκυστικό το πρότζεκτ του Στέφανου Ευαγγέλου.

Ο 19χρονος στόπερ δεν θα μείνει στον Παναθηναϊκό μετά το τέλος της σεζόν. Οι κακές γλώσσες λένε πως ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν τον εμπιστεύτηκε επηρεασμένος από τον ατζέντη του (και πρώην άτυπο τεχν.διευθυντή), Ντίνο Διαμαντόπουλο. Όπως και να ‘χει, ο πιτσιρικάς αποφάσισε να μην αποδεχθεί την πρόταση ανανέωσης και να τραβήξει το δρόμο του.

Ως ελεύθερος μάλιστα. Σημείο – κλειδί για όσες ομάδες ενδιαφέρονται. Και δεν είναι λίγες.

Όπως λέγεται, ο Ευαγγέλου δεν αφήνει ασυγκίνητους τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ. Οι άνθρωποι αμφότερων βλέπουν στο πρόσωπό του μια ανάλογη περίπτωση με το νυν άσο της Λεβερκούζεν, ο οποίος χρυσοπληρώθηκε για να γίνει κάτοικος Γερμανίας.

Για τον Ευαγγέλου, ωστόσο, που δεν θέλει μόνο ένα καλό συμβόλαιο, αλλά κυρίως να παίζει, έχουν δείξει ενδιαφέρον τόσο ο ΠΑΣ Γιάννινα όσο και ο Παναιτωλικός, δυο ομάδες που του εξασφαλίζουν φανέλα βασικού, την ίδια στιγμή που λοξές ματιές ρίχνει ακόμη και η ΑΕΚ…

Σχόλια