Εναρξη προετοιμασίας για την Κ15 της ΑΕΚ – Το ρόστερ

Πρώτη μέρα προπονήσεων στα Σπάτα για την ομάδα Κ15 της ΑΕΚ που θα πάρει μέρος στο πρωτάθλημα Super League K15 της σεζόν 2020-21. 

Ο Τεχνικός Διευθυντής  της Ακαδημίας, Κώστας Τσάνας, καλωσόρισε τους νεαρούς ποδοσφαιριστές και τους μίλησε για τη δουλειά που πρέπει να γίνει εν όψει της νέας σεζόν, ενώ οι γιατροί της Ακαδημίας έδωσαν οδηγίες στα παιδιά για το υγειονομικό πρωτόκολλο που θα ακολουθείται στις προπονήσεις. 

Στο τμήμα των παιδιών που έχουν γεννηθεί το 2006 και το 2007, προπονητής θα είναι ο Γενναίος Καραχάλιος και συνεργάτες του οι Βασίλης Παπαδημητρίου, Γιώργος Κιούπης (προπονητής τερματοφυλάκων) και Γιώργος Παπαλεοντίου (γυμναστής).

Οι 30 ποδοσφαιριστές είναι οι: Αβντίου, Αβράσογλου, Αναργύρου (απών σήμερα) Ανδρικόπουλος, Ανδριώτης, Γεωργακόπουλος, Δαρδαμάνης, Ελέζι, Ζούλιας, Καντίου, Κλάψας, Κολοκοτρώνης, Κολυφέτης, Κόρρα, Κουβάνι, Κωνσταντινίδης, Kωνσταντόπουλος, Μαρούτσης, Ντάνι, Παπαδόπουλος Ε., Παπαδόπουλος Σ., Πεχλιβανίδης, Πολυχρονόπουλος, Σαρρής, Σβίγκος, Φράγκου, Χατζηνικολάου, Χατζηροδίτης, Ψυρόπουλος, Ψυχογιός.

Η προετοιμασία της ομάδας Κ13 θα αρχίσει στις 17 Αυγούστου και της Κ11 στις 24 του ίδιου μήνα.

Σχόλια