Ένα τουρνουά ΔΩΡΕΑΝ για τις ακαδημίες – Πρωτοποριακή πρωτοβουλία

Ένα ιδιαίτερο τουρνουά ακαδημιών θα πραγματοποιηθεί στη Σύρο το προσεχές  Πάσχα.

Το Ηermes Soccer Cup 2013 δεν είναι κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Η συμμετοχή των ομάδων είναι δωρεάν και το μεγαλύτερο μέρος τους κόστους θα καλυφθεί από χορηγίες.ΔΩΡΕΑΝ είναι η συμμετοχή στο τουρνουά και όχι η μετακίνηση και διαμονή στη Σύρο.

Είναι μια σημαντική πρωτοβουλία της Σχολής ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού Σύρου και επιτροπής γονέων των παιδιών που έχουν αναλάβει την οργάνωσή του.

Στο τουρνουά θα λάβουν μέρος ομάδες απ’ όλη την Ελλάδα.

Περισσότεροι από 1.000 αθλητές με τους συνοδούς τους αναμένεται να συμμετάσχουν σε αυτή τη γιορτή του ποδοσφαίρου.

Το τουρνουά θα διεξαχθεί το τετραήμερο 27-30 Απριλίου 2013.

Το δελτίο τύπου:

«Με χαρά σας γνωρίζουμε ότι φέτος για πρώτη χρονιά θα πραγματοποιηθεί στη Σύρο το Πάσχα (27 Απριλίου 2013) το τουρνουά ακαδημιών ποδοσφαίρου για μικρά παιδιά.
Θα συμμετέχουν ομάδες ακαδημιών από όλη την Ελλάδα και προσδοκούμε να γιορτή του ποδοσφαίρου για τα παιδιά και περισσότεροι από 1000 αθλητές.
Το τουρνουά δεν είναι κερδοσκοπικού χαρακτήρα (μεγαλύτερο μέρος του κόστους θα καλυφτεί από χορηγίες).
Την οργάνωση έχει αναλάβει η Σχολή Ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού Σύρου και επιτροπή γονέων των παιδιών».

Σε πολύ λίγες μέρες θα αναρτηθούν αναλυτικές πληροφορίες με όλα τα τηλέφωνα επικοινωνίας και χρήσιμες πληροφορίες.
Μπορείτε ωστόσο να συμπληρώσετε την φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος εδώ http://www.hermescup.gr/index.html ή να στείλετε email στο contact@hermescup.gr»

Κόστος Διαμονής – Μετακίνησης

Δεδομένης της δύσκολης οικονομικής περιόδου που περνάει η χώρα μας, καταφέραμε και εξασφαλίσαμε σε συνεργασία με μεγάλα ξενοδοχεία της Σύρου, για όλους τους συμμετέχοντες, αθλητές, προπονητές, συνοδούς αλλά και επισκέπτες που θα παρευρεθούν στο τουρνουά, ειδικές εκπτωτικές τιμές, όπως μπορείτε να δείτε εδώ:http://www.hermescup.gr/times.html

Σχόλια