Ένα αστέρι γεννιέται στο Βόλο

Μόλις έντεκα χρονών ο Βολιώτης Δημήτρης Τσεπελίδης ή αλλιώς Mitsel, όπως τον αποκαλούν οι συμπαίκτες του, βάζει πλώρη για μεγάλη καριέρα στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Ο Βολιώτης πιτσιρικάς ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο σε ηλικία 8 ετών φορώντας τα χρώματα της Ακαδημίας του Ολυμπιακού Βόλου και ο τότε προπονητής του Δημήτρης Βαϊνάς φάνηκε να ξεχώρισε το ταλέντο του και την όρεξη που έδειχνε από τα πρώτα αγωνιστικά του βήματα στο χώρο των γηπέδων με αποτέλεσμα να τον καθιερώσει στην αγωνιστική ομάδα της ηλικίας του.

Από το 2010 ο Δημήτρης είναι βασικό στέλεχος την Μικτής Τζούνιορ της Ε.Π.Σ.Θ. αποδεικνύοντας συνεχώς την αγάπη του αλλά και το ταλέντο του στο αγώνισμα του ποδοσφαίρου.

Το ταλέντο του μικρού ποδοσφαιριστή «μυρίστηκε» σύντομα μεγάλος σύλλογος του εξωτερικού που έδειξε ενδιαφέρον να τον «φιλοξενήσει» στις αθλητικές του εγκαταστάσεις, ενώ τον Απρίλιο του 2012 το όνομα του Βολιώτη παίκτη συζητήθηκε στα αθλητικά πηγαδάκια των Ακαδημιών του Παναθηναϊκού. Στις 22 Μαίου μετά από πρόσκληση της Ακαδημίας της ΑΕΚ δοκιμάστηκε στα Σπάτα και άφησε άριστες εντυπώσεις, κερδίζοντας πολύ καλές κριτικές.

Σημαντική εμπειρία και επιτυχία για τον Δημήτρη Τσελεπίδη αποτέλεσε, επίσης, η αξιολόγηση νέων ταλέντων που πραγματοποίησε ο Ολυμπιακός Πειραιώς σε συνεργασία με τις Ακαδημίες της Αγίας Παρασκευής τον Νοέμβριο του 2011, που έγινε στον Βόλο. Ο τεχνικός διευθυντής των Ακαδημιών του Ολυμπιακού Πειραιώς Γιώργος Αμανατίδης είδε τα καλά στοιχεία του μικρού Δημήτρη και όπως φάνηκε τον έβαλε στο στόχαστρο.

Από το 2012 ο Βολιώτης Δημήτρης Τσελεπίδης αγωνίζεται με μεγάλη επιτυχία στην πρωταθλήτρια ομάδα ΚΖ001 της Ακαδημίας ποδοσφαίρου της Αγίας Παρασκευής με προπονητή τον κ. Άγγελο Καρόπουλο.

Ο αριστεροπόδαρος Δημήτρης, παίκτης των Ακαδημιών της Αγ. Παρασκευής και μαθητής της έκτης Δημοτικού μοιράστηκε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ το όνειρό του να εξελιχτεί σε έναν καλό ποδοσφαιριστή βάζοντας στόχο να αγωνιστεί στην ομάδα του Πειραιά.

Δίπλα του σε κάθε αγωνιστικό του βήμα και κάθε του όνειρο βρίσκονται οι γονείς του και ιδιαίτερα ο πατέρας του, που έχει την ίδια αγάπη με τον γιο του για το άθλημα του ποδοσφαίρου, Σωτήρης Τσελεπίδης, ο οποίος δήλωσε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ: «Είμαι πολύ περήφανος για τον Δημήτρη, γιατί εκτός από πολύ καλό παιδί είναι και πολύ καλός παίκτης για την ηλικία του. Σε κάθε προπόνηση δείχνει τη θέλησή του να διαπρέψει στο χώρο των γηπέδων. Έχει θέληση να μάθει όσο περισσότερα πράγματα μπορεί για το άθλημα που τόσο αγαπάει και πιστεύω ότι έχει προοπτικές στο χώρο των γηπέδων. Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή του Δημήτρη, κ. Άγγελο Καρόπουλο, που είναι δίπλα στα παιδιά και τα βοηθάει να μάθουν σωστό και δίκαιο ποδόσφαιρο».

Ταχυδρόμος, Πανθεσσαλική Εφημερίδα

Σχόλια