Λήξη συνεργασίας του ομοσπονδιακού προπονητή (Κ15) Θεόδωρου Ελευθεριάδη με την ΕΠΟ

Τη λήξη της συνεργασίας του με την ΕΠΟ γνωστοποίησε με προσωπική του δήλωση, ο μέχρι πρότινος προπονητής της Εθνικής Κ15, Θόδωρος Ελευθεριάδης. Αναλυτικά όσα δήλωσε.

Ο κ. Ελευθεριάδης με προσωπική του δήλωση έκανε γνωστή την  λήξη της συνεργασίας του με την ΕΠΟ, μέσω της οποίας ευχαριστεί όλους όσους συνεργάστηκε στα περίπου τρία χρόνια της θητείας του ως ομοσπονδιακός προπονητής στις μικρές εθνικές ομάδες,.

Αναλυτικά ο Ελευθεριάδης επεσήμανε τα εξής:

Ολοκληρώνοντας έναν κύκλο συνεργασίας με την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία από τον Δεκέμβριο του 2011 ως σήμερα οφείλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν:

– Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Π.Ο

– τον πρόεδρο κ. Γεώργιο Σαρρή

– τον τέως πρόεδρο κ. Σοφοκλή Πιλάβιο

– τους αγωνιστικούς μου προϊσταμένους κυρίους Τάκη Φύσσα και Λεωνίδα Βόκολο

Οφείλω να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μου στις εθνικές ομάδες U21-U20-U19-U15 αυτούς τους 31 μήνες (team managers , προπονητές ,γραφείο τύπου, ιατρικό επιτελείο, φροντιστές) και να ευχηθώ ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον σε όλους .

Το υψηλό επίπεδο συνεργασίας και η σοβαρότητα των προϊσταμένων μου και των υπαλλήλων της Ε.Π.Ο αποτελούν τα μεγαλύτερο κέρδος που αποκόμισα εξαιρουμένης βέβαια της ύψιστης τιμής που είχα αυτό το διάστημα να φορώ το εθνόσημο στο στήθος.

Ελευθεριάδης Θόδωρος

Προπονητής U15 Βοηθός προπονητή U21


Σχόλια