Εκπαίδευση Ελλήνων Προπονητών στην Αθήνα, στο Επίπεδο 1 της Μεθοδολογίας Smartfootball

Τη σπάνια ευκαιρία να διδαχθούν τη μεθοδολογία της προπόνησης του μέλλοντος,  αυτή του Smartfootball, θα έχουν οι Έλληνες προπονητές.

Όπως μέσα από το Football-Academies.gr έχετε ενημερωθεί, η εταιρεία World Sports φέρνει στην Ελλάδα πιστοποιημένους από την Καταλανική Ομοσπονδία προπονητές για να εκπαιδεύσουν νέα ταλέντα 7 έως 18 χρονών με τη μέθοδο Smartfootball.

Ωστόσο μετά από απαίτηση αρκετών Ελλήνων προπονητών, η World Sports κλήθηκε να διοργανώσει και εκπαίδευση προπονητών στη μέθοδο Smartfootball και έτσι θα προσφέρει για πρώτη φορά στην Ελλάδα, την ευκαιρία στους προπονητές της χώρας μας, να εκπαιδευτούν στην πλέον σύγχρονη και αποτελεσματική μεθοδολογία εκπαίδευσης ποδοσφαίρου των Καταλανών.

Το σεμινάριο, με εισηγητές τους Ισπανούς εκπαιδευτές του Smartfootball, θα διεξαχθεί στις 8 Ιουλίου στο Κέντρο Νεότητας του Δήμου Χαλανδρίου και περιλαμβάνει θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση. Μετά τη λήξη του, θα δοθεί στους συμμετέχοντες, διαπιστευμένο δίπλωμα από την Καταλανική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της World Sports:

Αν θέλετε να προετοιμαστείτε για  την προπόνηση του μέλλοντος, το Smartfootball σας δίνει τα εργαλεία και την απαιτούμενη μεθοδολογία για την ανάπτυξη του πιο σημαντικού οργάνου για έναν ποδοσφαιριστή και του πιο ξεχασμένου, τον εγκέφαλο.

Πώς λειτουργεί ο εγκέφαλος ενός ποδοσφαιριστή; Πώς μαθαίνει; Πως αλλάζει; Πώς αποφασίζει; Πώς μπορεί να διεγερθεί για να προκληθούν δομικές αλλαγές; Πώς ευνοείτε η δημιουργία νέων νευρωνικών δικτύων; Με λίγα λόγια, πώς μπορεί να βελτιωθεί και να βελτιστοποιηθεί η λειτουργιά του εγκεφάλου ενός ποδοσφαιριστή;

Το Smartfootball είναι μια μεθοδολογία που βασίζεται στον εγκέφαλο και την πλαστικότητα του. Ένα εκπαιδευτικό σύστημα ενδυνάμωσης του εγκεφάλου, που έχει σαν στόχο να εκπαιδεύσει έξυπνους και δημιουργικούς ποδοσφαιριστές.

Είναι το αποτέλεσμα της εισαγωγής της γνωστικής νευροεπιστήμης στην εκπαιδευτική διαδικασία.

Ημερομηνία: 8 Ιουλίου – 9:00πμ έως 2:00μμ και 4:00μμ έως 9:00μμ

Τοποθεσία: Κέντρο Νεότητας Δήμου Χαλανδρίου (Αντιγόνης και Δαναΐδων, Χαλάνδρι 152 32)

Κόστος: 120 €

Έκπτωση:

Ομάδες με 5+ προπονητές: 100 €/προπονητή

Φοιτητές με φοιτητική ταυτότητα εν ισχύ:  70 €

Περιεχόμενα:

  • Εμβάθυνση στην προσέγγιση και προετοιμασία, των προβλημάτων (ασκήσεων) και των κατευθυντήριων γραμμών για σκέψη και προβληματισμό.
  • Η δράση του προπονητή
  • Οδηγός μεθοδολογίας για το προπονητή.
  • Πρακτική εφαρμογή στο γήπεδο.
  • Εκπαιδευτική συνεδρία και αξιολόγηση.

Περιλαμβάνει:

  • Θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση, με την καθοδήγηση των εκπαιδευτών του Smartfootball.
  • Δυνατότητα να συνεχίσετε την ειδική εκπαίδευση στη μεθοδολογία Smartfootball.
  • Δυνατότητα συνεργασίας με  την World Sports και το Smartfootball στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
  • Διαπιστευμένο δίπλωμα από την Καταλανική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Πληροφορίες: 

Email: info@worldsports.gr

Τηλ.: +306947273060

Εγγραφες on-line: http://smartfootball.es/en/poducts/formation/greece/

 

Σχόλια