Εισβολή και επίθεση στην Κ16 της σχολής του Ολυμπιακού Θεσσαλονίκης

Από εκείνες τις ειδήσεις που σε κάνουν και ντρέπεσαι. Για το τι τελικά συμβαίνει γύρω από τον αθλητισμό. Και κυρίως για εκείνους που οπλίζουν τα χέρια των ανεγκέφαλων, προκαλώντας ωμή βία και ανεξέλεγκτη «αλητεία».

Επίθεση δέχθηκαν ο προπονητής και οι παίκτες της Κ16 της σχολής του Ολυμπιακού στη Θεσσαλονίκη κατά τη διάρκεια του φιλικού με το Πολυδένδρι στη Θεσσαλονίκη. Εισβολή από 100 άτομα που έφεραν διακριτικά συνδέσμων του ΠΑΟΚ καταγγέλλουν οι ερυθρόλευκοι, σύμφωνα με το sport24.gr.

Ένα θλιβερό περιστατικό εκτυλίχθηκε στη Θεσσαλονίκη, καθώς 100 άτομα εισέβαλαν κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της Κ16 της σχολής του Ολυμπιακού Θεσσαλονίκης, με το Πολυδένρι.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το sport24.gr οι  ερυθρόλευκοι κατήγγειλαν ότι μερικοί εκ των εισβολέων έφεραν διακριτικά συνδέσμων του ΠΑΟΚ. Χτύπησαν με σιδερογροθιά στο πρόσωπο τον υπεύθυνο της σχολής των ερυθρόλευκων, Γιώργο Χοχλάκη, αλλά και το γιο του. Εκφόβισαν τα παιδιά και τους αφαίρεσαν μπλούζες, φανέλες, μπάλες και τσάντες που έφεραν διακριτικά του Ολυμπιακού. Τα παιδιά ήταν σε κατάσταση σοκ μετά την εισβολή.

Ο κύριος Χοχλάκης κατέθεσε τα συμβάντα στις αστυνομικές αρχές και στη συνέχεια διακομίστηκε στο νοσοκομείο.

Για την επίθεση ενημερώθηκε και το τμήμα δίωξης αθλητικής βίας. Πρόκειται για μια πρωτοφανή επίθεση καθώς οι θερμοκέφαλοι στράφηκαν κατά νεαρών ατόμων, χωρίς φυσικά να δεχτούν πρόκληση.

Πηγή sport24.gr

Σχόλια