Εγκαίνια για το Personal Football Center στο γήπεδο Δ’ Ηλιούπολης [VIDEOS]

Μέσα σε ένα ιδιαίτερα ευχάριστο και χαλαρό κλίμα, πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 4 Νοεμβρίου, τα εγκαίνια του Personal Football Center, στο γήπεδο Δ΄ Ηλιούπολης.

Σε ένα χώρο άρτια διαμορφωμένο για personal  training και βελτίωση τεχνικής των ποδοσφαιριστών, στις εγκαταστάσεις του ανανεωμένου γηπέδου Δ΄Ηλιούπολης, ο έμπειρος προπονητής και υπεύθυνος Μίλος Ζιβάνοβιτς, πραγματοποιεί ατομικές προπονήσεις σε παιδιά ηλικίας από 8 έως και 18 ετών, μαζί με την προπονήτρια, γυμνάστρια, απόφοιτη του ΤΕΦΑΑ Βανέσα Αναστασοπούλου.

Όπως έχει αναφέρει και ο ίδιος, αυτό που λείπει πολλές φορές από την προπόνηση των νεαρών ποδοσφαιριστών, είναι η πολύπλευρη και ολοκληρωμένη προπόνηση, καθώς μόνο το γυμναστήριο ή μόνο ο στίβος δεν είναι αρκετά για έναν παίκτη. “Χωρίς μπάλα στα πόδια, δεν προπονείται ένας ποδοσφαιριστής”, συμπληρώνει χαρακτηριστικά.

Στο Personal Football Center γίνεται εστίαση στην ατομική βελτίωση του ποδοσφαιριστή, μέσω εξατομικευμένης προπόνησης, με βάση τα δυνατά και αδύνατα σημεία του.

Στόχος για το Μίλο Ζιβάνοβιτς, μέσα από τις ατομικές προπονήσεις που πραγματοποιεί, ο ίδιος μαζί και με το προπονητικό επιτελείο του, αποτελεί η βελτίωση της νευρομυϊκής συναρμογής, της ατομικής τεχνικής και των ποδοσφαιρικών δεξιοτήτων του νεαρού ποδοσφαιριστή, η μεγιστοποίηση της απόδοσης στον αγώνα, η γενικότερη βελτίωση της φυσικής κατάστασης του αθλητή, η βελτίωση της ταχυδύναμης, της έκρηξης και της ισορροπίας, η βελτίωση της ιδιοδεκτικότητας και της κιναισθητικής ικανότητας, η εκμάθηση της τακτικής της θέσης και της κατανόησης της τακτικής συμπεριφοράς στον αγώνα και την βελτίωση της αντίληψης.

Για όλο τον Νοέμβριο το Personal Football Center, θα έχει ανοιχτές τις πόρτες του, για δωρεάν δοκιμαστικές προπονήσεις.

Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 6994 994 325 (Μίλος Ζιβάνοβιτς)

 Γήπεδο Δ’ Ηλιούπολης, Λεωφόρος Αργυρουπόλεως & Αλιμούντος 102, Ηλιούπολη.

Δείτε τα βίντεο:

Σχόλια