Έγγραφη ενημέρωση του Ολυμπιακού στον Παναθηναϊκό, για τον Ευαγγέλου

Εδώ και αρκετές ημέρες, είναι κοινό μυστικό ότι ο Στέφανος Ευαγγέλου έχει συμφωνήσει προφορικά με τον Ολυμπιακό και δεν πρόκειται να συνεχίσει στον Παναθηναϊκό.

Το τυπικό της υπόθεσης επιβεβαιώθηκε την Παρασκευή (1/6), όταν στα γραφεία του Τριφυλλιού έφτασε επίσημη ενημέρωση από την Πλατεία Αλεξάνδρας, στην οποία αναφέρεται ότι η “κόκκινη” ΠΑΕ άρχισε συζητήσεις με τον νεαρό στόπερ. Κάτι αντίστοιχο είχε κάνει ο Ολυμπιακός και προς την ΑΕΚ για τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο.

Το συμβόλαιο του Ευαγγέλου λήγει στις 30 Ιουνίου και δεν χρειάζεται άδεια για να διαπραγματευτεί με τον Ολυμπιακό. Όμως, με βάση τους κανονισμούς ο Παναθηναϊκός έπρεπε να ενημερωθεί γραπτώς, κάτι που συνέβη.

Πλέον, ο Ολυμπιακός αναμένεται να ανακοινώσει σύντομα την απόκτηση του Ευαγγέλου, αφού επί της ουσίας έχει επιτευχθεί συμφωνία. Αρχικά, ο Ευαγγέλου είχε αποδεχτεί πρόταση ανανέωσης από τον Νταμπίζα, όμως άλλαξε γνώμη σχεδόν αμέσως.

Ο 20χρονος στόπερ από το μεσημέρι της Παρασκευής βρίσκεται στην Ελλάδα καθώς επέστρεψε από την Ουκρανία όπου βρέθηκε με την Εθνική Ελπίδων και θα υπογράψει και το συμβόλαιο του με τους “ερυθρόλευκους”.

Σχόλια