Εγχειρίστηκε ο Θάνος Κωστανάσιος

Σε επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (15/11) ο Θάνος Κωστανάσιος από τον ιατρό της πρώτης ομάδας του Ολυμπιακού, Χρήστο Θέο.

Ο μεσοεπιθετικός της Κ19 των Πειραιωτών πέρασε με επιτυχία την πόρτα του χειρουργείου και πλέον ξεκινάει ο γολγοθάς του μέχρι την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους.

Ωστόσο, όπως είχε τονίσει και ο ίδιος είναι αποφασισμένος να επιστρέψει ακόμη πιο δυνατός στους αγωνιστικούς χώρους το επόμενο διάστημα, έχοντας τη βοήθεια της οικογένειας και των οικείων του ανθρώπων.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Κωστανάσιος υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού την Πέμπτη (8/11) στην προπόνηση της ομάδας και πλέον μετά την επιτυχημένη του επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε, υπολογίζεται ότι θα μπορέσει να επιστρέψει υγιής στα γήπεδα μετά από περίπου 5 μήνες.

Όλοι οι άνθρωποι της Ακαδημίας των Πειραιωτών βρίσκονται στο πλευρό του νεαρού ποδοσφαιριστή από την πρώτη στιγμή, ενώ και εμείς από την πλευρά μας στο football-academies.gr του ευχόμαστε να είναι σιδερένιος και να επιστρέψει σύντομα υγιής στα γήπεδα.

Σχόλια