Ευθύμης Κουλούρης: Ο ΠΑΟΚτσής Μήτρογλου!

Δύο είναι οι επιθετικοί της χώρας που έχουν καταφέρει να βρουν τόσες πολλές φορές δίχτυα φέτος ώστε να σκοράρουν μέσο όρο ένα γκολ (και λίγο περισσότερο) ανά αγωνιστική.

Ο ένας είναι ο Κώστας Μήτρογλου που έχει 14 τέρματα στην Super League σε 10 αγώνες. Ο άλλος είναι μόλις 17 ετών και συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Κ20! Ο λόγος για τον Ευθύμη Κουλούρη μία από τις μεγάλες ελπίδες του ΠΑΟΚ για το μέλλον.

Ο νεαρός έχει πετύχει 13 γκολ σε 13 αγώνες και είναι με μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος. Και αν κάτω από τον Μήτρογλου βρίσκεται ο Σολάρι με 9 τέρματα, κάτω από τον Κουλούρη είναι ο Κούτρης επίσης με εννιά γκολ!

Ο ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου έδειξε από πέρσι το μεγάλο του ταλέντο όταν πέτυχε 23 γκολ και οδήγησε την ομάδα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος με δικά του τέρματα απέναντι στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό στη ημιτελικά και τελικά του final four του πρωταθλήματος.

Ο Κουλούρης γίνεται… άντρας στις 6 Μαρτίου του 2014. Από παιδί όμως κάνει «μπαμ» και όχι μόνο στα αντίπαλα δίχτυα. Είναι μέλος μίας «μαγικής» ομάδας που δημιουργήθηκε πριν αρκετά χρόνια με τον σκοπό αυτόν: Από ανήλικες οι παίκτες της να «φλερτάρουν» με τους επαγγελματίες.

Σε αυτήν την «ειδική» ομάδα που εδώ και χρόνια μάχεται και διδάσκεται από τους ανθρώπους των ακαδημιών, βρισκόταν μέχρι και πριν λίγες ημέρες ο Στέλιος Πόζογλου που με 6 γκολ είναι πέμπτος σκόρερ του πρωταθλήματος της Κ20 αλλά και ο Βασίλης Παπαδόπουλος ο άλλος επιθετικός του συνόλου του Βλάνταν Ίβιτς που έχει βρει φέτος δίχτυα επτά γκολ, ο πιτσιρικάς Δεληγιαννίδης (με πέντε τέρματα και εξαιρετικές παρουσίες για την ηλικία του) και αρκετοί άλλοι…

O ΠΑΟΚ έχει μέλλον και είναι εδώ! Χάρη στην δουλειά που έγινε στο παρελθόν και την καθημερινή προσπάθεια στο σήμερα…

Πηγή:inpaok.com

Σχόλια