Ευχές από την Ακαδημία του Ολυμπιακού, στον Ντουμάνη – Εγχειρίστηκε με επιτυχία!

Σύσσωμη η Ακαδημία του Ολυμπιακού ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση στον Πάρη Ντουμάνη, που εγχειρίστηκε με επιτυχία την Τρίτη (8/8) στο Metropolitan.

Την Τρίτη (8/8) εγχειρίστηκε με επιτυχία στο “Metropolitan” ο Πάρης Ντουμάνης. Ο 17χρονος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στο παιχνίδι της Κ20 με την Λίβερπουλ στην Ελβετία και αναμένεται να επιστρέψει στις προπονήσεις το 2018.

Μετά από την επέμβαση, στον άτυχο Ντουμάνη ευχήθηκαν τηλεφωνικά όλοι οι συμπαίκτες του, που είναι για προετοιμασία στο Πήλιο και του ζήτησαν να κάνει υπομονή μέχρι να επιστρέψει στα γήπεδα ακόμη πιο δυνατός.

Ευχές από όλο το τεχνικό επιτελείο της Κ20 μετέφερε και ο τεχνικός της ομάδας, Βασίλης Βούζας, ενώ ο τεχνικός της Κ16, Δημήτρης Μαυρογενίδης, επισκέφτηκε τον ποδοσφαιριστή στο νοσοκομείο για να μεταφέρει τις ευχές όλης της Ακαδημίας.

Φυσικά δίπλα στον ποδοσφαιριστή είναι και ο Διευθυντής της Ακαδημίας του Ολυμπιακού, Κυριάκος Καραταΐδης, ο οποίος ενημερώνεται συνεχώς για την πορεία του και του ζήτησε να δουλέψει όπως πρέπει για να επανέλθει στην ομάδα.

Στο πλευρό του Ντουμάνη είναι και θα παραμείνει σε όλο το διάστημα που θα χρειαστεί για να επανέλθει και ο Αθλητικός Ψυχολόγος της Ακαδημίας, Γιάννης Ζαρώτης.

Σχόλια