«Έδεσε» Αθανασακόπουλο ο Παναθηναϊκός

Σε προφορική συμφωνία για συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2023 έφτασε ο Παναθηναϊκός με τον 18χρονο κεντρικό μέσο Ανδρέα Αθανασακόπουλο.

Ο 18χρονος μέσος, που θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Ακαδημίας του Παναθηναϊκού και πέρσι αγωνίστηκε και στην πρώτη ομάδα, ήρθε σε προφορική συμφωνία με τον σύλλογο και σύντομα αναμένεται να υπογράψει επέκταση του συμβολαίου του το οποίο ολοκληρωνόταν τον προσεχή Ιούνιο.

Το συμβόλαιο του ταλαντούχου μέσου μέχρι πρότινος ήταν στο αέρα, για το αν θα συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό ή θα αποχωρήσει ως ελεύθερος, ενώ πέραν του σεναρίων που τον ήθελαν να φλερτάρει με ομάδες του εξωτερικού, είχε υπάρξει έντονη φημολογία και για συζητήσεις με τον Ολυμπιακό.

Στην πράξη, παρά τις… σειρήνες ο Αθανασακόπουλος πείστηκε να παραμείνει στο σύλλογο κι είναι επιτυχία για τους πράσινους ότι διατηρούν στις τάξεις τους ένα παιδί με αξιοπρόσεκτο μέλλον.

Ο Αθανασακόπουλος συμφώνησε προφορικά με το τριφύλλι και απομένουν μόνο οι υπογραφές για την επικύρωση της νέας του σύμβασης με το σύλλογο για τις τρεις επικείμενες σεζόν.

Ο Παναθηναϊκός προχωρά με αυτόν τον τρόπο σε ακόμα μια ανανέωση ποδοσφαιριστή μετά απ’ αυτές των Χατζηγιοβάνη, Κουρμπέλη, Μπουζούκη, ενώ οι υπογραφές απομένουν για να ανανεώσει και ο Σωκράτης Διούδης.

Σχόλια