Εμπειρία ζωής το Summer Camp 2017, του Ολυμπιακού! (3η και 4η ημέρα)

Πάντος: “Βραβείο για εμάς τα χαμόγελα των παιδιών”. Αυξάνουν κάθε ημέρα οι συμμετοχές. 

Summer Camp 2017, 3η ημέρα. Το Προπονητικό Κέντρο του Ολυμπιακού στο Ρέντη άνοιξε και πάλι το πρωί της Τετάρτης τις πύλες τους για να δεχτεί τα 280 και πλέον παιδιά ηλικίας 5 έως 15 ετών τα οποία συμμετέχουν στο μεγάλο event που διεξάγεται για 17η συνεχή χρονιά. 

Παιδιά απ’ όλη την Ελλάδα και τον κόσμο “χορταίνουν” κάθε ημέρα μπάλα, αποκτούν νέους φίλους, εκπαιδεύονται σε διάφορα θέματα όπως είναι η ψυχολογία και συνεχίζουν να αξιολογούνται μέσα από εργομετρικές μετρήσεις.

Το Summer Camp 2017 είναι μια μοναδική εμπειρία για κάθε παιδί που συμμετέχει και είναι γεγονός ότι όλα ζητούν να δοθεί παράταση και δεν θέλουν να φτάσει η Παρασκευή όπου είναι προγραμματισμένη η τελετή λήξης. 

Ο …χάρτης του Camp! 

Στο Προπονητικό Κέντρο του Ολυμπιακού έχουν έρθει παιδιά από το Τέχας και το Τένεσι των ΗΠΑ, από την Νιγηρία, από τον Καναδά, από το Κατάρ, από την Αυστραλία και από δεκάδες περιοχές της Ελλάδος όπως είναι η Αττική, η Λειβαδιά, το Αγρίνιο, η Καρδίτσα, η Βέροια, η Σαλαμίνα, η Κέα, τα Ιωάννινα, η Σπάρτη, το Κιάτο, το Γυμνό Ευβοίας, η Λευκάδα, η Κοζάνη, η Χαλκίδα, η Μεγαλόπολη, η Αμφιλοχία, η Θήβα, ο Πύργος Ηλείας, το Ηράκλειο Κρήτης, η Κάσος, η Άρτα, η Πάτρα, η Αίγινα, η Σέριφος, η Άμφισα, το Αλιβέρι, η Λέσβος, το Αίγιο, η Χερσόνησος και άλλες.

Η οικογένεια Πάντου στο Summer Camp! 

Η οικογένεια Πάντου ψηφίζει Summer Camp. Οι δυο γιοι του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή και προπονητή της Ακαδημίας του Ολυμπιακού, Τάσου Πάντου, συμμετέχουν στο Camp και διασκεδάζουν! Ο μπαμπάς Τάσος ο οποίος “τρέχει” από γήπεδο σε γήπεδο για να μιλήσει με τα παιδιά, τους προπονητές και στο τέλος με τους γονείς νιώθει υπερήφανος και δηλώνει: “Το Summer Camp του Ολυμπιακού έχει γίνει πλέον θεσμός. Είναι από τα σημαντικότερα, ίσως το σημαντικότερο, στην Ελλάδα τους καλοκαιρινούς μήνες. Οι δυο γιοι μου περιμένουν πως και πως κάθε καλοκαίρι να έρθουν στο Ρέντη για να διασκεδάσουν και να μάθουν νέα πράγματα. Τα παιδιά χαίρονται να παίζουν ποδόσφαιρο στο χορτάρι και απολαμβάνουν τις εγκαστάσεις που χρησιμοποιούν οι Πρωταθλητές αλλά και εμείς ως μέλη της Ακαδημίας. Είναι μια μοναδική εμπειρία για όλους μας. Αυτό που μπορώ να πω πως είναι το παράσημο μας, το βραβείο μας, είναι το χαμόγελο των παιδιών. Όταν ένα παιδί χαμογελάει είσαι σίγουρος ότι όλα πάνε καλά. Αισθάνονται μέλη της τεράστιας οικογένειας του Ολυμπιακού και είμαι σίγουρος ότι αγαπούν πολύ την ομάδα. Εύχομαι και ελπίζω παιδιά από το Camp να συνεχίσουν στην Ακαδημία και να φτάσουν έως την πρώτη μας ομάδα”. 

H 4η ημέρα του Summer Camp 2017

Καραταϊδης: “Η οικογένεια μας κερδίζει από το Summer Camp”.

Με πολύ κέφι, χαμόγελο και με ελάχιστη κούραση για τα παιδιά που συμμετέχουν ολοκληρώθηκε και η 4η ημέρα του Olympiacos Summer Camp 2017 το οποίο πραγματοποιείται στο Προπονητικό Κέντρο Ρέντη. 

Περισσότερα από 280 παιδιά φορώντας την επίσημη εμφάνιση της αγαπημένης τους ομάδας ζουν για αρκετές ώρες στο “σπίτι των Πρωταθλητών” στο Ρέντη και μαθαίνουν τα μυστικά του ποδοσφαίρου και όχι μόνο!

Το πρόγραμμα της 4ης ημέρας περιελάμβανε εκτός από το ποδόσφαιρο, σεμινάριο αθλητικής διατροφής από την διατροφολόγο κα Διονυσία Αργυροπούλου, πολλά θεωρητικά μαθήματα από τους προπονητές και τρεις ξεναγήσεις στο “Γ. Καραϊσκάκης” και στο Μουσείο του Ολυμπιακού.

Οι μικροί μας φίλοι μαθαίνουν τι πρέπει να προσέχει ένα αθλητής στην διατροφή του, ξεναγούνται στις εκπληκτικές εγκαταστάσεις του γηπέδου του Ολυμπιακού, μαθαίνουν την ιστορία του συλλόγου και φυσικά δίνουν πολλούς αγώνες.

Το Summer Camp 2017 θα ολοκληρωθεί το μεσημέρι της Παρασκευής (23/6) και όλα τα παιδιά θα πάρουν πλούσια δώρα ενώ τα περιμένουν και πολλές εκπλήξεις. 

Καραταϊδης: “Η οικογένεια μας κερδίζει από το Camp” 

Ο εμβληματικός αρχηγός του Ολυμπιακού και Διευθυντής της Ακαδημίας μας κ. Κυριάκος Καραταϊδης “τσεκάρει” καθημερινά τα παιδιά στο Summer Camp, συνομιλεί με τους προπονητές δίνοντας σ’ όλους πολύτιμες συμβουλές. Μετά από 4 ημέρες δράσης ο “κάπτεν” μας λέει: “Είναι εκπληκτικό αυτό που ζουν τα παιδιά εδώ στο Ρέντη. Έχουν την δυνατότητα να απολαμβάνουν αυτές τις σπουδαίες εγκαταστάσεις που είναι από τις καλύτερες στην Ευρώπη και να εκπαιδεύονται από τους καλύτερους. Είναι τυχερά. Το Summer Camp του Ολυμπιακού είχε ξεκινήσει όταν ακόμη ήμουν αρχηγός στην ομάδα και σίγουρα έχει γίνει θεσμός. Κάθε χρόνο είναι πιο ποιοτικό και γι’ αυτό συμμετέχουν και περισσότερα παιδιά απ’ όλη την Ελλάδα και τον κόσμο. Είμαστε χαρούμενοι που όλα αυτά τα παιδιά είναι στην οικογένεια μας, στην τεράστια οικογένεια του Ολυμπιακού. Η οικογένεια κερδίζει από το Camp και τα παιδιά κερδίζουν πολλά από την επαφή τους με τον Ολυμπιακό”. 

Πληροφορίες και Ενημέρωση για το Summer Camp

Τηλέφωνο: 210-3418000 (10:00-17:00)

Fax: 210-3418002

email: schools@olympiacos.org

 

Σχόλια