Δυο προπονητές της Ακαδημίας του Παναθηναϊκού στη Μπαρτσελόνα – Τους υποδέχθηκε ο Βαλβέρδε

Δυο προπονητές των τμημάτων υποδομής του Παναθηναϊκού βρέθηκαν το προηγούμενο διάστημα στη “La Masia”, παρακολούθησαν από κοντά προπονήσεις και αγώνες της Μπαρτσελόνα ενώ συνομίλησαν με τους Βαλβέρδε και Ασπιάθου.

Μια σπουδαία εμπειρία που θα τους φανεί χρήσιμη στο μέλλον και θα τους κάνει ακόμα καλύτερους σε αυτό που αγαπούν είχαν τις προηγούμενες μέρες δυο προπονητές των τμημάτων υποδομής του Παναθηναϊκού.

Οι Άγης Μερεμέτης και Ανδρέας Ντρένοβα βρέθηκαν στη Βαρκελώνη και συγκεκριμένα στη φημισμένη “La Masia” της Μπαρτσελόνα, όπου και παρέμειναν περίπου δέκα μέρες και είχαν την ευκαιρία να δουν προπονήσεις και αγώνες των τμημάτων υποδομής των Καταλανών.

Επίσης απόλαυσαν ένα παιχνίδι της Μπαρτσελόνα από τις εξέδρες του Καμπ Νου και παράλληλα είχαν την τύχη και την ευκαιρία να συνομιλήσουν με όλους τους τεχνικούς των τμημάτων υποδομής των Καταλανών και να πάρουν ως εχέγγυο για το μέλλον κάθε συμβουλή που είχαν να τους δώσουν.

Οι δυο προπονητές του Παναθηναϊκού όμως είχαν μια συνομιλία και με τον προπονητή της Μπαρτσελόνα, τον Ερνέστο Βαλβέρδε, και τον βοηθό του Τζον Ασπιάθου με τους δυο Ισπανούς να τους υποδέχονται στα γραφεία τους και να τους καλωσορίζουν. Άλλωστε και οι αγαπούν την Ελλάδα και δεν χάνουν την ευκαιρία να το αποδεικνύουν αυτό.

Ο Μερεμέτης που έχει την Κ10 του Παναθηναϊκού και είναι βοηθός στην Κ15 και ο Ντρένοβα που έχει τις Κ11 και Κ13 επέστρεψαν από τη Βαρκελώνη έχοντας γεμίσει από εμπειρίες και εικόνες που θα τους βοηθήσουν να γίνουν ακόμα καλύτεροι στο μέλλον.

 

Σχόλια