Δύο νίκες τα τμήματα υποδομής του Λεβαδειακού επί των αντίστοιχων του Ολυμπιακού

Η Κ20 και Κ17 του Λεβαδειακού έχουν ξεκινήσει πολύ δυναμικά τη νέα σεζόν.

Στα τελευταία φιλικά που έπαιξαν, με τα αντίστοιχα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού επικράτησαν με 1-0.

Στο γήπεδο του Αγίου Σπυρίδωνα έπαιξε η Κ17 του Βαγγέλη Λέντα, με τον Γερακιό να σημειώνει το γκόλ με κεφαλιά στο ’31 μετά από φάουλ του Μολέ.

Λεβαδειακός Κ-17 (Βαγγέλης Λέντας): 1. Λατολλάρι 2. Παλιάτσας 3. Λεχουρίτης 4. Μολές 5. Γερακιός 6. Λελούδας 7. Τσιώλης 8. Μυτάκης 9. Λέτης 10. Παπανδρέου 11. Αγρογιάννης. Έπαιξαν επίσης και οι : Αλευράς, Χουσιάδας, Φερφυρής, Δεληγιάννης, Κουκοδήμος, Σόρες, Λάμπρου, Αντάμης, Παπαθανασίου.

Από την άλλη η Κ20 του Βαγγέλη Φράγκα πέτυχε το γκόλ με τον Κοτρόγιαννη στο ’73 και δείχνει να είναι πολύ καλά προετοιμασμένη και σχεδόν έτοιμη για το πρωτάθλημα, έχοντας ως στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Λεβαδειακός Κ-20 (Βαγγέλης Φράγκας): Πρωτόπαππας, Σαλιάϊ, Σπίρι, Ματσοτάϊ, Πούλος, Κολιμάτσης, Δήμος, Κυριαζής, Μακρής, Παντίσκος, Αργυρίου. Έπαιξαν επίσης και οι: Νικολάου, Παναγιωτόπουλος, Κοτρόγιαννης, Καραμπάς, Κάκκος, Σπυράκης, Τσάπρας, Βαγγέλοφ.

Σχόλια