Δύο νεαροί ποδοσφαιριστές από το Smartfootball Athens Camp 2017 στην Ισπανία

H World Sports ανακοίνωσε τους δύο επίλεκτους ποδοσφαιριστές, που αναδείχθηκαν μέσα από το Smartfootball Athens Camp 2017, και θα ταξιδέψουν για την Ισπανία.

Οι νεαροί Μπακούλας Θεοφάνης και Λαύκας Αλέξανδρος θα ζήσουν μια ξεχωριστή εμπειρία στην Καταλονία, ενώ θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να προπονηθούν σε ένα υπερσύγχρονο προπονητικό κέντρο, όπως είναι το Complex Esportiu Futbol Salou.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“H World Sports ανακοινώνει τους 2 ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν στο Smartfootball Athens Camp 2017 και επιλέχθηκαν να ταξιδέψουν στην Ισπανία εντελώς δωρεάν, είναι ο Μπακούλας Θεοφάνης (13 ετών) και ο Λαύκας Αλέξανδρος (12 ετών).

Οι δύο ταλαντούχοι νεαροί ποδοσφαιριστές θα έχουν τη δυνατότητα να προπονηθούν στην Tecnifutbol International Academy στο υπερσύγχρονο προπονητικό κέντρο Complex Esportiu Futbol Salou.

Οι δύο ποδοσφαιριστές θα αναχωρήσουν για την Καταλανική πόλη στις 10/4/2018 και θα παραμείνουν μέχρι 14/4/2018. Εκεί θα αναπτύξουν τις ποδοσφαιρικές τους ικανότητες γνωρίζοντας  την Καταλανική φιλοσοφία, παίρνοντας μέρος σε προπονήσεις βασισμένες στη μεθοδολογία Smartfootball, ενώ συγχρόνως θα συμμετάσχουν και σε φιλικές αναμετρήσεις που θα διεξαχθούν στις προαναφερθείσες ημερομηνίες.

Η World Sports βρίσκεται πάντα στο πλευρό των νεαρών αθλητών της χώρας μας, δίνοντας παράλληλα τη δυνατότητα  να ζήσουν μια ξεχωριστή εμπειρία κάνοντας το όνομα της συνώνυμο της αθλητικής παιδείας στην Ελλάδα”.

Το γεμάτο εμπειρίες ταξίδι που πρόκειται να κάνουν ο Θεοφάνης και ο Αλέξανδρος και η μοναδική ευκαιρία που τους δίνεται, αποτελούν ένα κομμάτι μόνο, ενός μεγάλου δικτύου ενεργειών που “τρέχουν” αυτοί την περίοδο οι ιθύνοντες της World Sports.

Στις πολλές και δημιουργικές ενέργειες που πραγματοποιούνται ανήκουν και τα Smartfootball Technical Schools.

Στο πλαίσιο έναρξης αυτού νέου πρότζεκτ,που στόχο έχει την ατομική βελτίωση των ποδοσφαιριστών, οι επίδοξοι νεαροί ηλικίας 6 έως 19 ετών, καλούνται σε ανοιχτή δωρεάν προπόνηση, την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου, στις εγκαταστάσεις του Fous De Foοt, στη Βάρη.

Στόχος για τη World Sports αποτελεί η ανάδειξη όλο και περισσότερων νεαρών ποδοσφαιριστών, μέσα από τις ευκαιρίες και τις μοναδικές εμπειρίες που θα έχουν τη δυνατότητα να λάβουν. Τα εφόδια αυτά παρέχονται μέσα από την καινοτόμο και εξατομικευμένη εκπαίδευση που προσφέρουν τα Smartfootball Technical Schools, εκπαίδευση βασισμένη στην μεθοδολογία Smartfootball.

Δηλώσεις συμμετοχής και επιπρόσθετες πληροφορίες στο τηλέφωνο 6947273060 (Νίκος Τζώτζιος) ή αφήστε τα στοιχεία σας για συμμετοχή, κάνοντας κλικ ΕΔΩ

Σχόλια