Δουλεύει σκληρά ο Καρέλης, για να επανέλθει στην ενεργό δράση

Ο Νίκος Καρέλης αφιερώνει πλέον αρκετές ώρες στο γυμναστήριο ώστε να αφήσει πίσω του τον σοβαρό τραυματισμό που είχε και να επανέλθει καλύτερος από πριν. H συμβολή του Χρήστου Γάτση.

Ο Νίκος Καρέλης στάθηκε άτυχος στα τέλη του χρόνου με τον πολύ σοβαρό τραυματισμό που είχε καθώς του κόπηκε ο χιαστός στο αριστερό γόνατο και θα μείνει εκτός δράσης όλη τη φετινή σεζόν.

Ο 25χρονος στράικερ όμως, που δεν συμβιβάζεται με τα εύκολα και είναι μαχητής, ξεκίνησε ήδη την αποθεραπεία του, ώστε να επανέλθει στην ενεργό δράση πιο δυνατός από πριν. Εκτός μάλιστα του προγράμματος που ακολουθεί υπό τις οδηγίες των ανθρώπων της Γκενκ περνάει και πολλές ώρες στο γυμναστήριο για ενδυνάμωση.

Ο Καρέλης πηγαίνει σε ένα κέντρο αποθεραπείας στο Βέλγιο και συγκεκριμένα στην Αμβέρσα, όπου κατά το παρελθόν έχουν πάει και άλλοι σπουδαίοι ποδοσφαιριστές όπως ο Φελαϊνί.

Εκεί περνάει ατελείωτες ώρες δουλεύοντας ώστε να κάνει το γόνατο του πιο δυνατό από πριν. Μάλιστα ο ίδιος ποστάρει φωτογραφίες και βίντεο στον λογαριασμό του στα cosial media. Όπως μπορεί να δει κανείς ο Καρέλης στις προπονήσεις του πότε φοράει μια φανέλα προπόνησης της Εθνικής Ελλάδος και πότε του Παναθηναϊκού δείχνοντας ότι οι δυο αυτές ομάδες τον ακολουθούν παντού.

After my training today i had some boxing exercises ?? @vizantinos_target_sport_club @christosgatsis

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης Nikolas Karelis (@nikoskarelis) στις

Δίπλα στο Νίκο Καρέλη βρίσκεται ανά τακτά διαστήματα και ο εκπρόσωπος του, Χρήστος Γάτσης (παλαίμαχος πρωταθλητής πυγμαχίας), ο οποίος κάνει συχνά πυκνά το ταξίδι στο Βέλγιο, για να συμπαρασταθεί στον αθλητή του και να τον βοηθήσει επίσης σε κάποια κομμάτια εκγύμνασης.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από την αποθεραπεία του 25χρονου Έλληνα επιθετικού:

#movetocure #training #rehabilitation #targetsport #fifaagency @nikoskarelis @target_sport_world #fallseventimesstandupeight #thatwhichdoesnotkillmemakesmestronger @movetocure

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Christos Gatsis (@vizantinos_target_sport_club) στις

#movetocure #training #rehabilitation #fallseventimesstandupeight #targetsport #fifaagency @nikoskarelis @movetocure #ifyoutrainhardyouwillbehardtobeat

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Christos Gatsis (@christosgatsis) στις

#karelis #movetocure #training #rehabilitation #targetsport #fifaagency @nikoskarelis @target_sport_world @movetocure

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης Christos Gatsis (@vizantinos_target_sport_club) στις

#targetsport #fifaagency #karelis #training #rehabilitation #movetocure @nikoskarelis @target_sport_world @movetocure #fallseventimesstandupeight #onetool #beasyouwishtoseem

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Christos Gatsis (@christosgatsis) στις

Rehabilitation day ??

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Nikolas Karelis (@nikoskarelis) στις

Σχόλια