Γιώργος Δώνης: «Ο Τάσος προπονητικά εντυπωσιάζει και εμένα – Μπορεί να με ξεπεράσει…»

Εδώ και μερικές μέρες ο μικός γιός του Γιώργου Δώνη, Τάσος, δοκιμάζεται στην Άρσεναλ όπου διακρίνεται, βάζει γκόλ και γενικά έχει μια εξαιρετική παρουσία.

Ο προπονητής του Ατρομήτου σε δηλώσεις του στον «Sentra FM», είπε ότι μπορεί να γίνει καλύτερος ποδοσφαιριστής από τον ίδιο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Δώνης στον «Sentra FM»:

«Εγώ αυτό που μπορώ να πω είναι ότι είμαι με μια βαλίτσα στο χέρι. Μετά τη Βουλγαρία πήρα το μικρό και πήγαμε στο Λονδίνο. Έκανε δύο προπονήσεις, μετά παρακολουθήσαμε ένα φιλικό των U16 και μπορώ να πω ότι προπονητικά εντυπωσιάζει και εμένα».

Για το αν μπορεί να τον ξεπεράσει ο γιός του:

«Νομίζω ότι έχει διαφορετικά στοιχεία και μπορεί να γίνει πολύ καλύτερος ποδοσφαιριστής από εμένα. Έχουν αποφασίσει να τον κρατήσουν για μια εβδομάδα . Κάθε μέρα κάνει προπόνηση επαγγελματική, παρότι είναι μόλις 15 χρονών, ενώ κάποιες φορές κάνει προπονήσεις και με την U16. Αυτό που μου έχουν πει είναι ότι θα παίξει σε ένα ακόμα φιλικό το Σάββατο για ένα ημίχρονο και μετά θα παίξει και σε ένα επίσημο παιχνίδι κόντρα στην Τσέλσι».

Για το πως ζει ο γιος του την εμπειρία:

«Αυτό που μας έχουν πει, (βάσει και των εισιτηρίων που μας έχουν βγάλει), είναι ότι θα μείνει μέχρι την Κυριακή. Πιστεύω ότι είναι θετικό που τον κρατάνε ως τότε. Αυτό που του είπα είναι να το δει σαν μια εμπειρία και να κάνει ότι μπορεί με όλες τις δυνάμεις του. Ούτως ή άλλως είναι σε μια ομάδα στην Ελλάδα με εξαιρετικές ακαδημίες, που κάνει την καλύτερη δουλειά στον Παναθηναϊκό. Από εκεί και πέρα, είναι στη μέση και άλλα πράγματα, οικογενειακά. Δεν μπορεί να πάει το παιδί μόνο του, θα πρέπει να πάει μαζί του η σύζυγός μου».

Για τη θέση που αγωνίζεται:

«Παίζει συνήθως στο αριστερό άκρο της επίθεσης, μπορεί όμως να χρησιμοποιηθεί και πίσω από τον φορ, αγωνίζεται και στις τρεις θέσεις μπροστά».

Σχόλια