Δοκιμάζονται στον ΟΦΗ οι 99άρηδες Μπουτσικάρης και Μακρής, του Ατρομήτου Χαλανδρίου

Οι 19χρονοι ποδοσφαιριστές Γιάννης Μπουτσικάρης και Βαγγέλης Μακρής, αποτελούν βασικά στελέχη της ομάδας του Ατρομήτου Χαλανδρίου, που διεκδικεί άνοδο στην πρώτη κατηγορία της ΕΠΣΑ.

Παρά το νεαρό της ηλικίας τους είναι από τους κύριους συντελεστές της εξαιρετικής πορείας στο πρωτάθλημα του 3ου ομίλου της δεύτερης κατηγορίας.

Γεννημένοι αμφότεροι το 1999 έχουν καταθέσει ήδη τα διαπιστευτήρια τους στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, δημιουργώντας αίσθηση με το ταλέντο αλλά και το ήθος τους.

Ο Γιάννης Μπουτσικάρης είναι αρχηγός της ομάδας και κεντρικός μέσος με ιδιαίτερες δημιουργικές ικανότητες, ενώ ο πληθωρικός επιθετικός Βαγγέλης Μακρής με 17 γκολ είναι πρώτος σκόρερ της κατηγορίας.

Τώρα ανοίγουν τα φτερά τους με στόχο και προορισμό της διαδρομής τους το επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Τις τελευταίες ημέρες βρίσκονται στο Ηράκλειο της Κρήτης και δοκιμάζουν τις δυνάμεις τους στις προπονήσεις της επαγγελματικής ομάδας του ΟΦΗ.

Ο πρωταθλητής Ευρώπης του 2004 και πρόεδρος του Ατρομήτου Χαλανδρίου Βασίλης Λάκης εύχεται τα καλύτερα στα δυο «διαμάντια» του συλλόγου και ευελπιστεί να τους καμαρώσει στο μέλλον να διαπρέπουν στον χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

Σχόλια