Δοκιμάζεται στον Εργοτέλη ο 15χρονος Τσόλας

 

Την ευκαιρία να δοκιμαστεί σήμερα στον Εργοτέλη θα έχει ο Βασίλης Τσόλας του ΟΦ Αρμένων, σύμφωνα με ανακοίνωση της Ρεθυμνιώτικης ομάδας.

Ο 15χρόνος ταλαντούχος ποδοσφαιριστής και πρωταθλητής Κρήτης με τη Μικτή Νέων επιλέχθηκε από τον Εργοτέλη να βρεθεί στις προπονήσεις της ομάδας.

Η ανακοίνωση του ΟΦ Αρμένων αναφέρει:

«Ο ΟΦ Αρμένων είναι στην ευχάριστη θέση να κάνει γνωστό πως ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας και έχει αναδειχθεί από την Ακαδημία μας, Βασίλης Τσόλας, κλήθηκε για δοκιμαστικά από την ΠΑΕ Εργοτέλης.

Ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής μας και πρωταθλητής Κρήτης με τη Μικτή Νέων ΕΠΣΡ, κλήθηκε να συμμετάσχει στα δοκιμαστικά της ΠΑΕ Εργοτέλης, που θα πραγματοποιηθούν αύριο, Τετάρτη 24 Ιανουαρίου στις 17.15 στο γήπεδο Μαρτινέγκο στο Ηράκλειο.
Σύσσωμη η οικογένεια του ΟΦ Αρμένων αισθάνεται υπερήφανη σε κάθε πρόοδο μέλους μας και ευχόμαστε καλή επιτυχία στον Βασίλη σε αυτή την διαδικασία».

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Κ.Ε», στα σημερινά δοκιμαστικά του Εργοτέλη έχουν κληθεί 4 ακόμη ποδοσφαιριστές από το Ρέθυμνο, οι Σταύρος Γαϊτάνης, Απόστολος Κλειδής, Νικηφόρος και Θανάσης Κώτσιος.

Σχόλια