Στον Αστέρα προπονείται το τελευταίο διάστημα ο Κορεάτης Γκιέολ – Χι Γιανγκ από την Μπαρτσελόνα, προκειμένου να… κερδίσει ένα συμβόλαιο.
Ο 19χρονος είναι το νέο πρόσωπο των προπονήσεων, καθώς εδώ και λίγες ημέρες προπονείται μαζί με τους “κιτρινομπλέ”. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί είτε ως ακραίος αμυντικός είτε ως εξτρέμ.
Ο Γιανγκ κατάγεται από τη Νότια Κορέα, και προέρχεται από την ακαδημία της Μπαρτσελόνα, Μασία. Στο παρελθόν έχει παίξει με την Κ17 της χώρας του, ενώ την περασμένη σεζόν συμμετείχε με τη φανέλα των “μπλαουγκράνα” στο UEFA Youth League.
Βέβαια, οι άνθρωποι του Αστέρα παρακολουθούν την πορεία του νεαρού ποδοσφαιριστή και μόνο αν καταφέρει να ικανοποιήσει τις προσδοκίες τους, θα κερδίσει μία θέση στο ρόστερ του συλλόγου.
πηγή:arcadiasports.gr