Δοκιμαστικό επιλογής ποδοσφαιριστών για το εξωτερικό, από E.S.F.A. και Schächter Management, στη Θεσσαλονίκη (5-7 Ιαν)

Η Euro Sports Football Activities (E.S.F.A.) ανακοίνωσε την επίσημη συνεργασία της με τη Γερμανική εταιρία Schächter Management GmpH (Official Bundesliga Scouting) και την Γερμανική ομάδα 1.FSV Mainz 05.

Η συνεργασία επήλθε μετά από συνάντηση των εταιρειών ΕURO SPORTS FOOTBALL ACTIVITIES E.S.F.A Αrgiris Kremitsas, με ιθύνοντα τον Αργύρη Κρεμίτσα και της FYS-Sport-Center, με υπεύθυνο επικοινωνίας και προπονητή προετοιμασίας των Αθλητών της Ακαδημίας στην Βόρεια Ελλάδα, Ηλία Καρακώστα.

Στα πλαίσια αυτής της σύμπνοιας ιδεών και με άμεσο σκοπό την δημιουργία των σχολών της Μάιντζ στην Ελλάδα, η εταιρεία γνωστοποιεί, τη διοργάνωση και τη διεξαγωγή του πρώτου δοκιμαστικού ID camp – Schächter Management GmpH & 1.FSV Mainz 05 Try out, στη Θεσσαλονίκη, το τριήμερο 5 έως 7 Ιανουαρίου.

Πρόκειται για το μεγαλύτερο Γερμανικό ID Camp που έχει διεξαχθεί ποτέ στη Θεσσαλονίκη,  με σκοπό να γίνει προεπιλογή παικτών για την Γερμανία για λογαριασμό ομάδων της Schächter Management GmpH και της Μάιντζ.

Το  ID Camp-Try Out θα λάβει χώρα στις Αθλητικές εγκαταστάσεις του Planet FC, περιοχή Χάγιατ παραπλεύρως της Express Service, από την Παρασκευή 05 Ιανουαρίου έως και την Κυριακή 07 Ιανουαρίου 2018.

Τη διοργάνωση θα τιμήσει ιδιαιτέρως με την παρουσία του, ο έμπειρος συντονιστής και επικεφαλής σκάουτινγκ της γερμανικής ομάδας Γκρόιτερ Φιρτ, Michael Meier.

Στα πλαίσια της διοργάνωσης:

  • Θα γίνει παρουσίαση της Schächter Management GmpH & 1.FSV Mainz 05.
  • Θα παρουσιαστεί η μεγάλη συνεργασία της Euro Sports Football Activities με την Schächter Management GmpH με τα μεγαλύτερα πανεπιστήμια της Αμερικής για Soccer and Education in the USA Your opportunity to earn a scholarship.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν νεαροί ποδοσφαιριστές, από 10 έως 19 ετών.

Οι ως τώρα διοργανώσεις της ESFA χαρακτηρίζονται από άριστη οργάνωση που αποπνέει πλήρη επαγγελματισμό στο αντικείμενο που πραγματεύεται, αυτό των δοκιμών και της παρακολούθησης νεαρών ποδοσφαιριστών, με σκοπό την “ανίχνευση” νέων ταλέντων.

Σημαντικός αριθμός παιδιών έχουν κάνει έως σήμερα το όνειρό τους πραγματικότητα, μέσω της  ESFA. Ανάδειξη ταλέντων, δοκιμές σε ομάδες της Ευρώπης (στο ηλικιακό τους γκρουπ), συμμετοχή σε Ευρωπαϊκά try out, υπογραφή συμβολαίων νεαρών ποδοσφαιριστών με ευρωπαϊκά κλαμπ, είναι μερικές από τις δράσεις της Euro Sports Football Activities (E.S.F.A.).

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Euro Sports Football Activities:

Ποιοι είμαστε

Η E.S.F.A. (Euro Sports Football Activities) είναι μια εταιρεία που δραστηριοποιείται στον αθλητικό τομέα. Έχει σχέσεις με Επαγγελματικές Ομάδες και με σημαντικούς ανθρώπους του ποδοσφαίρου  στην Ευρώπη και παγκοσμίως.

Τα ιδρυτικά μέλη της εταιρείας έχουν διοργανώσει και εκτελέσει επιτυχημένα αθλητικά events για πολλά χρόνια σε όλο  τον κόσμο.

Η E.S.F.A. συνεργάζεται με όλες τις ποδοσφαιρικές ακαδημίες στην Ευρώπη και σε όλο τον πλανήτη. Βρίσκεται σε συνεργασία με managers πολλών Ελλήνων και ξένων διεθνών ποδοσφαιριστών. Επίσης, συνεργάζεται με νέους παίκτες σε ακαδημίες νέων και επαγγελματικές ποδοσφαιρικές ομάδες.

Έχει σημαντική εμπειρία στην διοργάνωση και εκτέλεση επιτυχημένων αθλητικών event στο εξωτερικό με την συμμετοχή πολλών και γνωστών ποδοσφαιρικών ομάδων.

ΣΚΟΠΟΣ
– Δημιουργία υψηλού επιπέδου παικτών έτσι ώστε να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του σύγχρονου ποδοσφαίρου
– Ενοποιημένη αγωνιστική φιλοσοφία
– Δημιουργία παικτών με γρήγορη και «έξυπνη» σκέψη και παικτών με ηγετικές ικανότητες
–  Εκπαίδευση παικτών για να ανταποκρίνονται σε καταστάσεις πίεσης
– Εστίαση στη βελτίωση του κάθε παίκτη ξεχωριστά
– Εστίαση στην ευγενή άμιλλα
– Εστίαση στον εκπαιδευτικό ρόλο των προπονητών
– Δημιουργία «δεμένου» οικογενειακού περιβάλλοντος

ΕΦΑΡΜΟΓΗ
– Δέσμευση στις αξίες και τη φιλοσοφία της προπόνησης
– Καθιέρωση εσωτερικών κανόνων για παίκτες-προπονητές-γονείς
– Συνεχής εκπαίδευση προπονητών και στελεχών
– Εφαρμογή του εκπαιδευτικού προγράμματος προσαρμοσμένο ανάλογα με την ηλικία
– Συμμετοχή σε τουρνουά και υψηλού επιπέδου αγώνων
– Συνεχής αξιολόγηση των παικτών
– Στήριξη βοηθητικών επιστημών (εργοφυσιολογία – εργομετρία, ψυχολογία, διατροφή κτλ) και ηλεκτρονικό πρόγραμμα αξιολόγησης

Από την αρχή διατηρούμε τις υψηλότερες προδιαγραφές

Η E. S. F. A. (Euro Sports Football Activities) επιθυμεί να προσφέρει ευκαιρία για διεθνή καριέρα για παίκτες που συμμετέχουν στις scouting υπηρεσίες του E. S. F. A. (EuroSportsFootballActivities).

Για αυτό το λόγο, συνεργαζόμαστε με επαγγελματικές ποδοσφαιρικές ομάδες και πρακτορεία scouting από όλη την Ευρώπη (Αγγλία, Πολωνία, Ιταλία, Ισπανία, Ελλάδα, Ολλανδία, Γερμανία, Κύπρο, Γαλλία, κτλ).

Η ανεξάρτητη υπηρεσία scouting μας είναι η μεγαλύτερη και χρησιμοποιείται εκτενώς από επαγγελματικές ποδοσφαιρικές ομάδες.

Προσφέρουμε συνεπείς, αναλυτικές και επαγγελματικές αναφορές για παιχνίδια/παίκτες της επιλογής σας, προτείνοντας μικρής και μεγάλης διάρκειας πακέτα υπηρεσιών, αναλόγως τις ανάγκες της κάθε ομάδας.

Η E. S. F. A. (Euro sports Football Activities) προσφέρει «ResidentialSoccerTrialCourses» σε ομάδες και άτομα από όλο τον κόσμο.

Στη διοργάνωση θα παρευρίσκεται και ο συντονιστής και επικεφαλής σκάουτινγκ της γερμανικής ομάδας SpVgg Greuther Fürth, Michael Meier.

Ηλικιακά Groups:

Αυτό το tryout είναι για παίκτες από 10 έως 19 χρονών.

Το κάθε Group Θα αποτελείται από 28 ποδοσφαιριστές εκ των οποίων οι τέσσερις θα είναι Τερματοφύλακες!

1999 – 2000         24 players + 4 Gk

2001 – 2002         24 players + 4 Gk

2003 – 2004         24 players + 4 Gk

2005 – 2006         24 players + 4 Gk

2007 – 2008        24 players + 4 Gk

Η προπόνησή αξιολόγησης είναι διαμορφωμένη για τις ανάγκες παικτών ενδιάμεσου και υψηλού επιπέδου (συμπεριλαμβανομένου και των τερματοφυλάκων). Είναι σωματικά απαιτητική και συνιστάται οι παίκτες να είναι σε καλή φυσική κατάσταση. Η προπόνηση είναι ειδικά σχεδιασμένη έτσι ώστε να μπορέσουμε να δούμε την ετοιμότητα, την γενική τεχνική ικανότητα και γνώση των παικτών που θα λάβουν μέρος (POSITION, TECHNICAL, MENTAL, PHYSICAL, TACTICAL, etc). Ο σκοπός μας είναι για κάθε παίκτη να πετύχει το βέλτιστο επίπεδο απόδοσης.

ΚΟΣΤΟΣ TRYOUT- ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Η συμμετοχή στο Schächter Management GmpH & 1.FSV MAINZ 05 ID – Try Out για κάθε αθλητή που θα πάρει μέρος είναι 180 € και θα περιλαμβάνει:

1. Προπόνηση αξιολόγησης από τέσσερις η πέντε Γερμανούς Προπονητές της Schächter Management GmpH & 1.FSV MAINZ 05 και τεσσάρων η πέντε βοηθών τους από την Ελλάδα

2. Scouting για λογαριασμό πολλών ομάδων που συνεργάζονται με την Schächter Management GmpH & 1.FSV MAINZ 05 στη Γερμανία.

3. Προπονητικό & Αγωνιστικό πρόγραμμα για τις 3 ημέρες.

4. Ένα training kit ESFA

5. Προεπιλογή ποδοσφαιριστών για διαφορετικά δοκιμαστικά σε Γερμανία & Ευρώπη

6. Εργομετρικά με τον Κύριο Γιάννη Κοτσή

1. Αθλητές-Συνοδοί που επιθυμούν  διαμονή – διατροφή και μεταφορές από και προς τις Αθλητικές Εγκαταστάσεις και το ξενοδοχείο, κόστος ανά άτομο: 125 €

(Για 3 διανυκτερεύσεις (3κλινα για τους αθλητές)  με πλήρη διατροφή, μεταφορές από το ξενοδοχείο στο γήπεδο και επιστροφή (πρωί – απόγευμα)

2. Αθλητές-Συνοδοί που επιθυμούν  διαμονή – διατροφή και μεταφορές από και προς τις Αθλητικές Εγκαταστάσεις και το ξενοδοχείο, κόστος ανά άτομο: 140 €

(Για 3 διανυκτερεύσεις (2κλινα για τους αθλητές συνοδούς)  με πλήρη διατροφή, μεταφορές από το ξενοδοχείο στο γήπεδο και επιστροφή (πρωί – απόγευμα)

Αθλητές  – Συνοδοί – Γονείς από Αθήνα για Θεσσαλονίκη και επιστροφή θα μπορούν να μεταφερθούν με λεωφορείο έναντι αντιτίμου που θα έχει κανονίσει η διοργανώτρια αρχή. Το κόστος είναι 55 ευρώ ανά άτομο!

ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΤΩΝ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΩΝ

Οι στόχος που έχει θέσει η Euro Sports Football Activities για το τριήμερο των δοκιμαστικών Παρασκευή 05 Ιανουαρίου έως και την Κυριακή 07 Ιανουαρίου 2018 είναι :

– Επιλογή ποδοσφαιριστή/ων (από όλα τα ηλικιακά Groups) που θα να μεταβεί/ούν για 7 μέρες απευθείας στην 1.FSV MAINZ 05 στα αγωνιστικά τμήματα του ηλικιακού τους γκρουπ και θα διεκδικήσουν την μόνιμη ένταξή τους, έως και ένα συμβόλαιο.

– Επιλογή του/ων καλύτερου/ων ποδοσφαιριστή/ων(από όλα τα ηλικιακά Groups )που θα να μεταβεί/ούν για 7 μέρες απευθείας στις συνεργαζόμενες ομάδες με την Schächter Management GmpH (Karlsruhe SC, SV Sandhausen, SPVGG Greuther Furth, SVG Darmstadt 98,FC Kaiserslautern, 1899 Hoffenheim, FSV Offenbach, FC 08 Homburg, etc,)στα αγωνιστικά τμήματα του ηλικιακού τους γκρουπ και θα διεκδικήσουν την μόνιμη ένταξή τους, έως και ένα συμβόλαιο.

– Επιλογή δεκαπέντε (15) ποδοσφαιριστών (2004 – 2005) και δεκαπέντε (15) ποδοσφαιριστών (2002 – 2003) που θα να μεταβούν στη Γερμανία στα τέλει Φεβρουαρίου με αρχές Μαρτίου και θα αγωνιστούν  σε τουρνουά ποδοσφαίρου, με μεγάλες ομάδες της Bundesliga 1 & 2. Το συγκεκριμένο τουρνουά ποδοσφαίρου αποτελεί πόλο έλξης και θα παρακολουθήσουν σκάουτερ όλων των μεγάλων ομάδων και θα διεκδικήσουν την μόνιμη ένταξή τους, έως και ένα συμβόλαιο.

– Επιλογή τεσσάρων (4) ποδοσφαιριστών (2007 – 2008) που θα να μεταβούν στη Γερμανία και θα ενσωματωθούν στην «Elite team» (καλύτεροι ποδοσφαιριστές από Ευρώπη, Καναδά) και θα αγωνιστούν στο «U10 Sparkasse Cup 2018», με μεγάλες ομάδες της Bundesliga 1 & 2. Το συγκεκριμένο τουρνουά ποδοσφαίρου αποτελεί πόλο έλξης και θα παρακολουθήσουν σκάουτερ όλων των μεγάλων ομάδων.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ – ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής:

Facebook: Euro Sports Football Activities

E-mail: ajvd66@gmail.com

Mob: +30 694 2532 275 & +30 693 2439 680

Σχόλια