Δοκιμάστηκε στη Μπόχουμ, ο 17χρονος Διονύσης Κατσιάκης – Άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις

Ο Διονύσης Κατσιάκης (αριστερά) με τον εκπρόσωπό του Αχιλλέα Χατζηνικολάου

Δοκιμαστικό στη Μπόχουμ, πέρασε με επιτυχία ο Διονύσης Κατσιάκης και αναμένονται εξελίξεις το αμέσως προσεχές διάστημα

Ο Διονύσης Κατσιάκης, που είναι γεννημένος τον Ιούνιο του 2000, είχε λάβει προ μηνός πρόσκληση για να δοκιμαστεί στη Μπόχουμ, από τη Δευτέρα 17 Απριλίου έως και την Παρασκευή 21 Απριλίου.

Έτσι ο 17χρονος ανήμερα της Κυριακής του Πάσχα (16/4), ταξίδεψε για το Μπόχουμ συνοδευόμενος από τον εκπρόσωπό του Αχιλλέα Χατζηνικολάου και τον πατέρα του, ώστε την επόμενη ημέρα να ξεκινήσει τα δοκιμαστικά με τη Γερμανική ομάδα.

Ο FIFA Agent Αχιλλέας Χατζηνικολάου διατηρεί άριστες σχέσεις με τον Τεχνικό Διευθυντή της ομαδος Sebastian Schindzielorz, ο οποίος όταν ήταν ποδοσφαιριστής, τον εκπροσωπούσε στην Ελλάδα ο κ. Χατζηνικολάου και τον είχε φέρει το 2007 με μεταγραφή στο Λεβαδειακό.

Ο FIFA Agent Αχιλλέας Χατζηνικολάου (αριστερά) με τον Τεχνικό Διευθυντή της Μπόχουμ, Sebastian Schindzielorz

Ο Διονύσης Κατσιάκης, αγωνίζεται ως δεξί και αριστερό χαφ και είναι βασικό στέλεχος της Κ17 του Ηρακλή, αλλά έχει λάβει μέρος σε προπονήσεις και με την ομάδα Κ20 του “Γηραιού”.

Ωστόσο στο δοκιμαστικό στη Μπόχουμ προπονήθηκε για 5 ημέρες με την Κ19 της Γερμανικής ομάδας με παίκτες κατά δύο χρόνια μεγαλύτερούς του (1998-1999). Εκεί συνάντησε και τον 98άρη Βαγγέλη Παυλίδη, ο οποίος έχει επαγγελματικό συμβόλαιο στη Μπόχουμ.

Ο Διονύσης Κατσιάκης (δεξιά) με τον Βαγγέλη Παυλίδη

Ο Διονύσης Κατσιάκης στάθηκε ισάξιος απέναντι στους μεγαλύτερους παίκτες και απέσπασε εγκωμιαστικά σχόλια και επιδοκιμασίες, απ’ όλο το τεχνικό τιμ. Ο «μικρός» έμεινε ενθουσιασμένος τόσο από τις εγκαταστάσεις όσο και απ’ όλη τη συμπεριφορά της ομάδας απέναντί του.

Αναμένεται η τελική απόφαση της Μπόχουμ, ωστόσο μετά τις εξαιρετικές εμφανίσεις του 17χρονου στις προπονήσεις και στα οικογενειακά διπλά, πρέπει να θεωρείται βέβαιο ότι θα τον καλέσει και πάλι περί τα τέλη Μαΐου στις εγκαταστάσεις της, με τον  Διονύση Κατσιάκη, να έχει μεγάλες πιθανότητες να γίνει μόνιμος κάτοικος Γερμανίας.

Σχόλια