ΔΕΙΞΕ ΣΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ! NEA ΔΟΜΙΜΑΣΤΙΚΑ ΤΗΣ FDE (ΠΡΟΠ. ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΛΕΓΑΝΕΣ)

Με στόχο την ανάδειξη ταλέντων και την εκπαίδευσή τους στον τόπο που  αυτή τη στιγμή χτυπάει η καρδιά του ποδοσφαίρου, την Ισπανία, η FDE σε συνεργασία με την ισπανική AFA διοργανώνει  στις 10, 11 και 12 Απριλίου (Μ. Δευτέρα, Μ. Τρίτη και Μ. Τετάρτη), τα νέα της δοκιμαστικά ποδοσφαίρου.

Η εταιρεία παρά τη μικρή πορεία της στο χώρο, κατάφερε να ξεχωρίσει με τις εξαιρετικές συνεργασίες κορυφαίων Ισπανών προπονητών, αλλά και τις μοναδικές εμπειρίες που προσφέρει στα παιδιά που λαμβάνουν μέρος στις προπονήσεις.

Οι πιο ταλαντούχοι θα  έχουν την ευκαιρία να ταξιδέψουν στην Ισπανία και να ζήσουν το απόλυτο ποδοσφαιρικό όνειρο! Σε ένα αμιγώς  ποδοσφαιρικό περιβάλλον παρέα με παιδιά από άλλες χώρες θα προπονηθούν, θα αγωνιστούν και θα πλησιάσουν περισσότερο τους στόχους τους. Προπονητές, σκάουτερς, αλλά και ψυχολόγοι θα είναι στη διάθεσή τους, για να τους οδηγήσουν  στον επόμενο σταθμό.

Για το λόγο αυτό η FDE  επέλεξε προπονητές από τη  ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ και τη ΛΕΓΑΝΕΣ. Ο Δαυίδ Χερέρα Κολάδο είναι  προπονητής της ΡΕΑΛ ΜΑΔΡIΤΗΣ, με σημαντικό βιογραφικό και μεγάλη εμπειρία σε κορυφαίες ομάδες. Ο Κολάδο είναι καθηγητής Φυσικής Αγωγής, φυσιοθεραπευτής και προπονητής ποδοσφαίρου. ‘Εχει συνεργαστεί με τη ΧΕΤΑΦΕ, την ΑΤΛΕΤΙΚΟ και σήμερα συνεργάζεται με τη ΡΕΑΛ ΜΑΔΡIΤΗΣ. (Δείτε το βιογραφικό του David Herrera Collado κάνοντας κλικ ΕΔΩ).

Τα παιδιά επίσης θα προπονήσει ο  Χόρχε Μπρότο, διευθυντής της Ποδοσφαιρικής Ακαδημίας Νέων της ΛΕΓΑΝΕΣ, διευθυντής Τεχνικής του campus της ομάδας και επικεφαλής προπονητής της ΛΕΓΑΝΕΣ. Ο Μπρότο έχει εργαστεί με τις ηλικίες Κ11, Κ12, Κ14 Κ16 και Κ18 και κατέχει το δίπλωμα προπονητικής UEFA PRO επίπεδο 3. (Δείτε το βιογραφικό του Jorge Broto Benavente κάνοντας κλικ ΕΔΩ).

Tα δοκιμαστικά απευθύνονται σε παιδιά ηλικίας 8-19 ετών και θα πραγματοποιηθούν στις εξαιρετικές εγκαταστάσεις της Ακαδημίας Βορείων Προαστείων COSMOS, το νέο συνεργάτη της FDE.

Οι θέσεις για τα δοκιμαστικά της FDE είναι συγκεκριμένες. Το κόστος είναι 160 € και για όσους έχουν συμμετάσχει ξανά 130 €.

Για δηλώσεις συμμετοχής επισκεφτείτε το site FDE.gr ή επικοινωνήστε στα τηλέφωνα

210 6195542   ή   (+30) 6932 272418

(Ώρες επικοινωνίας: 09:00 – 23:00, Καθημερινά, Σαββάτο και Κυριακή)

FDE: Trials Athens Greece, Trials Madrid Spain

 

Σχόλια