Δημιουργία Elite Ακαδημίας της ΠΑΕ ΟΦΗ, στην Αθήνα – Ανοικτά δοκιμαστικά, για τα αγωνιστικά τμήματα

Η ΠΑΕ ΟΦΗ ανακοίνωσε την επέκταση της Ακαδημίας της και τη δημιουργία υπό την αιγίδα της, της μοναδικής Ακαδημίας της, στο λεκανοπέδιο της Αττικής, στις εγκαταστάσεις του «Kifissos FC».

Πέραν των τμημάτων μαζικού αθλητισμού, θα δημιουργηθούν Elite αγωνιστικά τμήματα, τα οποία θα συμμετέχουν στο Attica Cup (πρωτάθλημα των ΠΑΕ), καθώς και στο πρωτάθλημα της Ε.Π.Σ. Αθηνών, με τους αθλητές να έχουν το δικαίωμα στελέχωσης των μικτών ομάδων της Αθήνας.

Τα Elite αγωνιστικά τμήματα θα δημιουργηθούν, μέσα από τη διαδικασία δοκιμαστικών προπονήσεων, οι οποίες θα διεξαχθούν από τη Δευτέρα 6/6 έως την Τετάρτη 8/6, στις 17:30, στις εγκαταστάσεις του «Kifissos FC» με στόχο τη δημιουργία δύο αγωνιστικών τμημάτων ανά ηλικιακή κατηγορία.

Τεχνικός διευθυντής της Ακαδημίας στην Αθήνα, ορίστηκε ο κ. Τάσος Λαζάρου, που τα προηγούμενα 4 χρόνια ήταν προπονητής της Κ13 του Ολυμπιακού και o οποίος δήλωσε στο football-academies.gr

«Η φιλοσοφία της Ακαδημίας βασίζεται σε πολύ απλές έννοιες και αξίες οι οποίες είναι αδιαπραγμάτευτες. Κάθε αθλητής βιωματικά και όχι σε θεωρητικό επίπεδο, καταλαβαίνει ότι είναι η προτεραιότητα μας.

Κάθε αθλητής μπορεί να έρθει και να γνωρίσει το ποδόσφαιρο μέσα από μια συγκεκριμένη προπονητική μεθοδολογία όπου βασικά στοιχεία της είναι η ατομική βελτίωση, η χαρά και η ικανοποίηση των αθλητών!

Επίσης εκτός από τα τμήματα μαζικού αθλητισμού, έμφαση θα δοθεί στα αγωνιστικά τμήματα όπου θα συμμετέχουν στο Attica cup και στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ με σκοπό τη δημιουργία αθλητών υψηλού επιπέδου.

Η συγκεκριμένη προπονητική διαδικασία θα εξυπηρετείται εκτός από το προπονητικό staff και από μια ομάδα ανθρώπων η οποία θα είναι υπεύθυνη για την πολύπλευρη ανάπτυξη των αθλητών όπως:

Αθλητικός Ψυχολόγος

Αθλητικός Διατροφολογος

Εργοφυσιολόγος

Υπεύθυνος προγραμμάτων φυσικής κατάστασης

Αναλυτής»

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925:

Η Ακαδημία της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 επεκτείνεται στην Αττική

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει την επέκταση της Ακαδημίας της, με τη δημιουργία δικτύου σχολών ποδοσφαίρου, με πρώτο σημείο στην Αττική, όπου υπάρχει ιδιαίτερα έντονο το κρητικό στοιχείο.

Στόχος της κίνησης αυτής είναι να αναπτυχθεί μια ολοκληρωμένη σχολή ποδοσφαίρου υπό την αιγίδα της Ακαδημίας μας.

Η «καρδιά» του ΟΦΗ θα χτυπά πλέον και στις εγκαταστάσεις του «Kifissos FC» (Ορφέως 203 & πάροδος Λ. Κηφισού, Αιγάλεω, τηλ: 6937656865), εκεί όπου στα εφτά συνολικά (ανοιχτά και κλειστά) γήπεδα ποδοσφαίρου 5Χ5, 6Χ6, 8Χ8 και 11 Χ 11, θα στεγαστεί η μοναδική ακαδημία της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 στο λεκανοπέδιο της Αττικής. Έμπειροι προπονητές θα ακολουθούν το πρόγραμμα εκγύμνασης και προπόνησης της ομάδας μας, με τεχνικό διευθυντή της ακαδημίας τον κ. Τάσο Λαζάρου.

Οι Κρητικοί της Αθήνας, αλλά και όλοι όσοι επιθυμούν να εντάξουν τα παιδιά τους στην ακαδημία του ΟΦΗ θα έχουν πλέον τη δική τους «έδρα», σε έναν από τους πιο οργανωμένους και εύκολα προσβάσιμους χώρους, πάντα υπό την σκέπη της ομάδας μας.

Δοκιμαστικά για τα αγωνιστικά τμήματα του ΟΦΗ στην Αττική

Τη δημιουργία αγωνιστικών τμημάτων, τα οποία θα συμμετέχουν στο Attica Cup (πρωτάθλημα των ΠΑΕ), καθώς και στο πρωτάθλημα της Ε.Π.Σ. Αθηνών, ανακοινώνει η ομάδα μας, μέσα από τη διαδικασία δοκιμαστικών προπονήσεων, με τους αθλητές να έχουν το δικαίωμα στελέχωσης των μεικτών ομάδων της Αθήνας.

Συγκεκριμένα από τη Δευτέρα 6/6 έως την Τετάρτη 8/6, στις εγκαταστάσεις του «Kifissos FC» (Ορφέως 203 & πάροδος Λ. Κηφισού, Αιγάλεω) θα διεξαχθούν δοκιμαστικές προπονήσεις, παρουσία στελεχών της ΠΑΕ ΟΦΗ με στόχο τη δημιουργία δύο αγωνιστικών τμημάτων ανά ηλικιακή κατηγορία.

Στο ίδιο διάστημα και στον ίδιο χώρο θα διεξαχθούν επίσης δοκιμαστικές προπονήσεις τερματοφυλάκων, υπό την επίβλεψη του προπονητή τερματοφυλάκων της ΠΑΕ ΟΦΗ, κ. Βαγγέλη Λάππα.

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου του ΟΦΗ στην Αττική θα παρέχει στους αθλητές:

  • Υπεύθυνο προγραμμάτων φυσικής κατάστασης
  • Αθλητικό ψυχολόγο
  • Αθλητικό διατροφολόγο
  • Εργοφυσιολόγο
  • Αναλυτή

Το πρόγραμμα των δοκιμαστικών για τη στελέχωση των αγωνιστικών τμημάτων

Δευτέρα 06/06

Ηλικιακές κατηγορίες 2012 (Κ11) – 2013 (Κ10)

Τρίτη 07/06

Ηλικιακές κατηγορίες 2010 (Κ13) – 2011 (Κ12)

Τετάρτη 08/06

Ηλικιακές κατηγορίες 2008 (Κ15) – 2009 (Κ14)

  • Για την καλύτερη οργάνωση των προπονήσεων οι αθλητές που θα συμμετέχουν θα πρέπει να φοράνε λευκό σορτσάκι, λευκό t-shirt και να φέρουν αρνητικό Self Test ημέρας.

H ώρα συγκέντρωσης στις εγκαταστάσεις του «Kifissos FC» και τις τρεις μέρες θα είναι στις 17:30, με τις προπονήσεις να αρχίζουν στις 18:00.

Δηλώσεις συμμετοχής και πληροφορίες:

6937656865 (Τάσος Λαζάρου) – 6955050150 (Γραμματεία)

Σχόλια