Δήλωση Χατζιδίμπα :”Δεν θέλουμε να χάνουμε ούτε στα φιλικά”

Έπειτα από την ήττα της Ελλάδας με την Ουκρανία ο αρχηγός της Εθνικής Νέων, Κώστας Χατζηδίμπας,τόνισε πως από τη μία το ματς δεν θεωρούταν επίσημο,από την άλλη πως αυτός και οι συμπαίκτες του δεν θέλουν να χάνουν ούτε στα φιλικά.

Σύμφωνα με τον Κώστα Χατζηδίμπα, η Εθνική Νέων στάθηκε άτυχη την Τρίτη (20/2),με αποτελέσμα να ηττηθεί από τους Ουκρανούς σε φιλικό παιχνίδι ,μολονότι είχε αρκετές ευκαιρίες για να σκοράρει.

Η δήλωση του αρχηγού της “γαλανόλευκης”:

 “Ήμασταν καλύτεροι σε όλη την διάρκεια του αγώνα, χάσαμε κάποιες καλές ευκαιρίες, Δεν έπρεπε να χάσουμε τον αγώνα. Τα παιχνίδια αυτά είναι φιλικά, αλλά δεν θέλουμε να χάνουμε ούτε σε αυτά από κανέναν” ανέφερε.

Tην Πέμπτη (22/2, 15.00) o  Κατερινιώτης χαφ και οι συμπαίκτες του θα ξαναπαίξουν  με την Ουκρανία, εκ νέου στο Καυτανζόγλειο. Αυτό θα είναι και το τελευταίο ματς της Εθνικής Νέων πριν από την Elite Round, με τον Χατζηδίμπα να προσθέτει: “Είναι τα τελευταία τεστ πριν από τα επίσημα παιχνίδια. σε έναν μήνα θα είμαστε πανέτοιμοι να πάμε στην Ιταλία για να πάρουμε την πρόκριση”.

 

Σχόλια