Το δίκτυο ποδοσφαιρικών σχολών «Panionios Academy»

Η ΠΑΕ Πανιώνιος δημιουργεί δίκτυο ποδοσφαιρικών σχολών και “ψάχνει” νέα ταλέντα, καθώς οι «κυανέρυθροι» σημειώνουν επιτυχία σε αυτόν τον τομέα τα τελευταία χρόνια.

Τις τελευταίες ημέρες λειτουργεί σε όλη την Ελλάδα ένα δίκτυο ποδοσφαιρικών σχολών, υπό την αιγίδα του Πανιωνίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Tο Panionios Academy είναι ένα δίκτυο ποδοσφαιρικών σχολών και λειτουργεί υπό την αιγίδα και με την πιστοποίηση της Π.Α.Ε. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ. Το δίκτυο αναπτύσσεται διαρκώς και αποκτά μια δυναμική παρουσία με πιστοποιημένες σχολές ποδοσφαίρου.

Αποστολή του δικτύου Panionios Academy είναι η ολοκληρωμένη αθλητική εκπαίδευση νεαρών ποδοσφαιριστών που θα ανδρωθούν ποδοσφαιρικά μέσα από μία εκπαιδευτική και αγωνιστική διαδικασία πλήρως εναρμονισμένη με τις αρχές του ψυχαγωγικού αθλητισμού, του «ευ αγωνίζεσθε», της ευγενούς άμιλλας και τους υγιούς συναγωνισμού, ιδανικά και αξίες που ανέκαθεν χαρακτήριζαν τη μακρόχρονη ιστορία της ομάδας του Πανιωνίου.

Η αγωνιστική αξιολόγηση των αθλητών του δικτύου πραγματοποιείται αυστηρά με επιστημονικές μεθόδους και οι πλέον ταλαντούχοι εξ αυτών προωθούνται στα τμήματα υποδομής και στις αγωνιστικές ομάδες του Πανιωνίου.

To Panionios Academy αναζητεί συνεργάτες σε όλη την Ελλάδα.

Υπεύθυνος δικτύου: Αποσπόρης Στέλιος 6944328113

Υπεύθυνος scouting: Αντώνης Μανίκας”

Σχόλια