Διευθυντής της Ακαδημίας του Μαγνησιακού ο Χρόνης Σαπουνάς

Η Ακαδημία του Μαγνησιακού είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του προπονητή Χρόνη Σαπουνά, με τον βολιώτικο σύλλογο να ανακοινώνει τα εξής:

“Ανακοινώνουμε την έναρξη συνεργασίας του Συλλόγου μας με τον κ. Χρόνη Σαπουνά, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του Διευθυντή της Ακαδημίας μας.

Γεννήθηκε την 01/08/1976 και είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ Αθηνών, με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο, ενώ είναι κάτοχος διπλώματος προπονητή UEFA A’.

Αποφοίτησε από το Λύκειο Νυρεμβέργης και είναι βετεράνος ποδοσφαιριστής των ΠΑΕ Αθηναϊκού, ΠΑΕ Καλλιθέας και ΠΑΕ Τρίκαλα, ενώ ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στη Νυρεμβέργη, όπου αγωνίστηκε στις εκεί Κ17 και Κ19 της ομάδας αυτής.

Εκπροσώπησε την Ομοσπονδία Προπονητών Ποδοσφαίρου Ελλάδας (ΟΠΠΕ) σε διεθνές συνέδριο που έλαβε χώρα στην Γερμανία (Καρλσρούη).

Γνωρίζει άριστα Αγγλικά και Γερμανικά.

Από το 2002 μέχρι και πρόσφατα ήταν στις τάξεις του Α.Σ. Ερμή Βόλου ως προπονητής/τεχνικός διευθυντής παρουσιάζοντας πλούσιο έργο, ενώ τη σεζόν που μας πέρασε ήταν τεχνικός διευθυντής στη Δήμητρα Ευξεινούπολης.

Επίσης, παλαιότερα, είχε αναλάβει χρέη σκάουτερ στις ΠΑΕ Νίκη Βόλου και Πανιώνιο.

Επισημαίνεται ότι συνεχίζεται η συνεργασία με τους προπονητές της Ακαδημίας μας, κ.κ. Γεώργιο Κασιούρα, Γεώργιο Γεωργίου, Χάρη Σαββαντίδη και Παναγιώτη Γεραμπίνη.

Παράλληλα με τα καθήκοντά του αυτά, ο νέος Διευθυντής της Ακαδημίας θα συνεργάζεται με τον προπονητή κ. Θάνο Θεοδώρου σε θέματα της πρώτης ομάδας.

Καλωσορίζουμε τον κ. Σαπουνά και ευχόμαστε σε αυτόν και όλους τους συνεργάτες του, υγεία και εποικοδομητική συνεργασία”.

Σχόλια