Αυλαία στο Διεθνές Σεμινάριο Προπονητικής στα Βριλήσσια

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Διεθνές σεμινάριο προπονητικής, που πραγματοποιήθηκε 7 και 8 Ιουνίου στα Βριλήσσια. Η διοργάνωση ήταν μία ακόμη πρωτοβουλία της εταιρίας Agenda Sport Action και του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Βριλησσίων.

Κεντρικός ομιλητής του σεμιναρίου ήταν ο καταξιωμένος τεχνικός Τζον Όουενς, πρώην διευθυντής της ακαδημίας της Λίβερπουλ και νυν επόπτης της Αγγλικής Ομοσπονδίας ποδοσφαίρου.

Ο Άγγλος τεχνικός, αναφέρθηκε στην απήχηση που είχε η διοργάνωση. «Είναι μεγάλη μου χαρά που βρέθηκα στην Ελλάδα και συμμετείχα σε μία τόσο επιτυχημένη εκδήλωση. Το ενδιαφέρον των συνέδρων ήταν μεγάλο, κάτι που φάνηκε τόσο κατά την διάρκεια των παρουσιάσεών μου (θεωρητικό και πρακτικό μέρος), όσο και από τις ερωτήσεις που δέχθηκα μετά.

Είναι σπουδαίο να ανταλλάσσεις απόψεις πάνω στην προπονητική ποδοσφαίρου, ένα άθλημα που συνεχώς εξελίσσεται. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Agenda Sport Action αλλά και τον Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου Βριλησσίων, για την υπέροχη φιλοξενία και ευελπιστώ να ανανεώσουμε το «ραντεβού» μας, σε ένα νέο σεμινάριο στο προσεχές μέλλον».

«Ήταν ένα πρωτοποριακό σεμινάριο που στέφθηκε με επιτυχία! Ο κεντρικός ομιλητής, Τζον Όουενς απέδωσε με τον καλύτερο τρόπο τις εξελίξεις του Παγκοσμίου ποδοσφαίρου αλλά και ότι αφορά στις υποδομές, αφήνοντας ικανοποιημένους όλους τους συνέδρους. Είναι πολύ σημαντικό να πραγματοποιούνται τέτοιες εκδηλώσεις, οι οποίες μόνο θετικά έχουν να προσφέρουν στους προπονητές ποδοσφαίρου. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους ομιλητές του σεμιναρίου αλλά και στους συμμετέχοντες», ήταν τα λόγια του Τάσου Δημητρίου, προέδρου του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Βριλησσίων και Ενωσιακού προπονητή.

Τον Τζον Όουενς πλαισίωσαν σημαντικές προσωπικότητες όπως ο κλινικός εργοφυσιολόγος Γιώργος Βαβέτσης, ο ορθοπεδικός Νικόλαος Πισκοπάκης, η διατροφολόγος Άννα Παπαγεωργίου και οι φυσικοθεραπευτές Σταύρος Τόϊλος και Κώστας Ψαρογιώργος.

Σχόλια