Διεθνές σεμινάριο προπονητικής: ΤΑΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: «ΚΑΝΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ»

Για το Διεθνές σεμινάριο προπονητικής, που πρόκειται να πραγματοποιηθεί στις 7 και 8 Ιουνίου στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Βριλησσίων (θεωρητικό κομμάτι) και στο Δημοτικό γήπεδο Βριλησσίων (πρακτικό κομμάτι), μίλησε ο συνδιοργανωτής και ομιλητής της εκδήλωσης,Τάσος Δημητρίου.

«Η προσπάθειά μας γι’ αυτό το σεμινάριο, απορρέει από το ενδιαφέρον των Ελλήνων προπονητών, για συνεχή ενημέρωση πάνω στις εξελίξεις του σύγχρονου ποδοσφαίρου και ειδικότερα γι’ αυτές που αφορούν το ποδόσφαιρο στις μικρές ηλικίες.

dimitriou 2 200x300 ΤΑΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: ΚΑΝΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗΠρος αυτή την κατεύθυνση κινείται άλλωστε το μέλλον του ποδοσφαίρου. Πιστεύουμε πολύ στο πρόσωπο του καταξιωμένου τεχνικού Τζον Όουενς, πρώην διευθυντή της ακαδημίας της Λίβερπουλ και νυν επόπτη της Αγγλικής Ομοσπονδίας ποδοσφαίρου, ο οποίος θα είναι και ο κεντρικός ομιλητής του σεμιναρίου.

Κάναμε την καλύτερη επιλογή, για να διδαχθούν οι προπονητές που ασχολούνται με τις ακαδημίες και να δεχθούν ερεθίσματα θεωρητικής εκπαίδευσης και πρακτικής εξάσκησης, από έναν κορυφαίο επαγγελματία στο είδος.

Τον Τζον Όουενς θα πλαισιώσουν σημαντικές προσωπικότητες όπως ο κλινικός εργοφυσιολόγος Γιώργος Βαβέτσης, ο ορθοπεδικός Νικόλαος Πισκοπάκης, η διατροφολόγος Άννα Παπαγεωργίου και οι φυσικοθεραπευτές Σταύρος Τόϊλος και Κώστας Ψαρογιώργος.

Ευελπιστούμε στην ευαισθητοποίηση των Ελλήνων προπονητών και την προσέλευση τους σε αυτή την σπουδαία εκδήλωση».

john owens 300x201 ΤΑΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: ΚΑΝΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗΤο σεμινάριο αποτελεί συνδιοργάνωση της εταιρίας Agenda Sport Action και του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Βριλησσίων.

Πολύτιμοι αρωγοί της εκδήλωσης είναι το εστιατόριο «Το Χάνι», το τμήμα Φυσιοθεραπείας του ΙΑΣΩ General, τα φροντιστήρια «Καντά» και τα «Starbucks».

Tο κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 55 ευρώ (35 ευρώ φοιτητές).

Πληροφορίες/Δηλώσεις συμμετοχής: Agenda Sport Action 2109736710, email: info@agendasportaction.com

minifootballnews.gr

Σχόλια