Διάψευση για συζητήσεις με Παναθηναϊκό, από τον μάνατζερ του Μπουζούκη

Το μανατζερικό γραφείο που εκπροσωπεί τον Γιάννη Μπουζούκη πήρε θέση για τα δημοσιεύματα.

Τις τελευταίες μέρες έχει σηκωθεί πολύ «σκόνη» γύρω από τον Γιάννη Μπουζούκη. Κάτι απολύτως φυσιολογικό, αφού πρόκειται για τον πιο ταλαντούχο παίκτη που έχει αναδειχθεί από την Ακαδημία του Παναθηναϊκού και η προτεραιότητα των «πράσινων» είναι να τον κρατήσουν για πολλά χρόνια στο «Γεώργιος Καλαφάτης».

Εν όψει της πολυδιαφημισμένης διαπραγμάτευσης για το νέο συμβόλαιο που θα προτείνει ο Νταμπίζας στον Μπουζούκη, δημοσιεύτηκαν πολλές και αντικρουόμενες πληροφορίες. Από την πλήρη συμφωνία μέχρι τη διαφορά σε σημαντικούς όρους, τα ΜΜΕ ασχολήθηκαν επισταμένως με το ζήτημα.

Προκειμένου να «αποσυμπιέσει» τις συζητήσεις από την έκθεση στη δημοσιότητα, το μανατζερικό γραφείο που εκπροσωπεί τον Γιάννη Μπουζούκη, πήρε θέση για τις εξελίξεις με μήνυμα στο twitter γράφοντας:

«Η εταιρεία μας επιθυμεί να ξεκαθαρίσει πως δεν έχει ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με την πλευρά του Παναθηναϊκού για την επέκταση του συμβολαίου του Γιάννη Μπουζούκη, συνεπώς οποιαδήποτε δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για διαφορές, είναι παντελώς ανυπόστατα και αναληθή».

Η διάψευση του μανατζερικού γραφείου δεν είναι η μόνη. Σε αντίστοιχη κίνηση προέβη το Σάββατο (1/6) η διοίκηση του Παναθηναϊκού, που τόνισε ότι δεν έχει συμφωνήσει με τον Μπουζούκη και όταν συμβεί κάτι τέτοιο, θα το γνωστοποιήσει.

Σύμφωνα με το sport24.gr ο Νταμπίζας έχει ανοιχτό δίαυλο με τον μάνατζερ του Μπουζούκη και έχουν κάνει πολλή δουλειά για την υπόθεση. Ωστόσο, ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού δεν θέλει να συζητάει υπό πίεση και προτιμά την ασφάλεια των μυστικών επαφών.

Για αυτό, οι δύο πλευρές προσπαθούν να αποφορτίσουν το κλίμα και να επανέλθουν μακριά από την πίεση των ΜΜΕ, για να τελειώσουν τις συζητήσεις με μόνο στόχο το happy-end, δηλαδή την υπογραφή νέου συμβολαίου από τον 21χρονο επιτελικό χαφ.

Σχόλια