Διαφαίνεται ότι τα βρίσκουν Παναθηναϊκός και Παύλος Καρβούνης [VIDEO]

Για μεγάλο χρονικό διάστημα ο Παναθηναϊκός και ο Παύλος Καρβούνης έδειχναν να μην τα βρίσκουν σε υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου.

Στις διαπραγματεύσεις, όμως, όλα μπορούν να αλλάξουν. Σύμφωνα με το Sportime πλέον Παναθηναϊκός και Παύλος Καρβούνης έχουν αφήσει πίσω τους όσα τους χώριζαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Αυτά ήταν αρκετά, αλλά παρακάμφθηκαν.

Ο παίκτης είχε πρόταση από τη Φορτούνα Σιτάρντ, αλλά εκείνη παρουσιαζόταν διστακτική να καλύψει τα τροφεία του. Ακούστηκαν και διάφορα σενάρια για ομάδες από την Ελλάδα, όμως, στην τελευταία επαφή του εκπροσώπου του παίκτη με τους «πράσινους», βρέθηκε κώδικας επικοινωνίας.

Κατά μία πηγή πλέον η υπόθεση έχει μπει στην τελική της ευθεία. Ο Παναθηναϊκός εκτός θεαματικής ανατροπής θα κρατήσει τον ταλαντούχο Καρβούνη. Από το περιβάλλον του, πάντως, τονίζεται πως ακόμα υπάρχει δρόμος.

Ο Παύλος Καρβούνης είναι ένας από τους ταλαντούχους μέσους που διαθέτει η πράσινη ακαδημία. Γεννημένος τον τελευταίο μήνα του 2002 (05/12), ο νεαρός Παύλος Καρβούνης με ύψος 1,79 αγωνίζεται στο χώρο της μεσαίας γραμμής.

Αγωνίζεται στα χαφ και ξεχωρίζει για την τεχνική του και την αντίληψη που έχει. Πρόκειται για μια από τις καλύτερες περιπτώσεις παικτών γεννημένων το 2002.

Σχόλια