«Δεν είμαστε ζώα…» – Συγκλονιστικός ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος

Συγκλόνισε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, που ήταν εμφανώς συγκινημένος μετά το τέλος της αναμέτρησης της Ντόρτμουντ με την Μονακό. «Θα πρέπει να καταλάβουν ότι δεν είμαστε ζώα», τόνισε.

Τα γεγονότα στο Ντόρτμουντ έχουν επηρεάσει όλους τους παίκτες των Βεστφαλών. Και ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος δεν μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση.

Ο Έλληνας αμυντικός ήταν εμφανώς συγκινημένος, όταν μετά το τέλος της αναμέτρησης της Ντόρτμουντ με την Μονακό πλησίασε το Κίτρινο Τείχος για να χειροκροτήσει και να χειροκροτηθεί από τους οπαδούς.

«Πρώτα απ’ όλα είμαι χαρούμενος που είμαι ζωντανός. Ήταν η πιο δύσκολη μέρα στη ζωή μου και ελπίζω να μην τη ζήσει κανένας άλλος. Μετά το χθεσινό δεν μπορούσα να σκεφτώ το παιχνίδι. Θα πρέπει να καταλάβουν (σ.σ. η UEFA) ότι δεν είμαστε ζώα. Είμαστε άνθρωποι με οικογένειες, που έχουν παιδιά να μας περιμένουν σπίτι.

Είμαι χαρούμενος που όλοι μας είμαστε ζωντανοί. Ήταν πολύ δύσκολο να σκεφτείς και να παίξεις ποδόσφαιρο. Θα μιλήσουμε και με τον προπονητή και με τον πρόεδρο. Δεν έχουμε, όμως, λύσεις. Νιώθω όπως είπα και πριν: σαν ένα ζώο και όχι σαν άνθρωπος. Όποιος δεν έχει ζήσει κάτι παρόμοιο, δεν μπορεί να μας καταλάβει αυτή τη στιγμή», ολοκλήρωσε ο Παπασταθόπουλος.

Σχόλια