Δανεικός για ένα χρόνο στην Κύπρο, ο Μανώλης Σάλιακας

Στην Κύπρο θα αγωνίζεται τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Μανώλης Σάλιακας, για λογαριασμό της νεοφώτιστης στην Α’ Εθνική Κύπρου, Καρμιώτισσας Πάνω Πολεμιδιών.

Ο Μανώλης Σάλιακας, που αγωνίζεται ως δεξιός μπακ, πραγματοποίησε την περασμένη σεζόν εξαιρετικές εμφανίσεις με την ομάδα Κ20 του Ολυμπιακού, στην οποία ήταν και αρχηγός, κατακτώντας το πρωτάθλημα και αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις για το μέλλον. Με καλά ματς, όχι μόνο στο ελληνικό πρωτάθλημα αλλά και στο Youth League.

Ο 19χρονος μέσος παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό στον Κυπριακό σύλλογο, για ένα χρόνο. Πρόκειται για μία νεοφώτιστη ομάδα, η οποία ανέβηκε φέτος στην πρώτη κατηγορία του κυπριακού πρωταθλήματος.

Οι άνθρωποι του συλλόγου από τη Λεμεσό έχουν αρκετά υψηλές βλέψεις για την επόμενη σεζόν και ήδη προσπαθούν να ενισχυθούν σημαντικά, ώστε να είναι όσο το δυνατόν περισσότερο ανταγωνιστικοί.

Η ανακοίνωση της Καρμιώτισσας

Το Δ.Σ του Σωματείου ανακοινώνει την συνεργασία με μορφή δανεισμού απο το Ολυμπιακό Πειραιως του ποδοσφαιριστή Μανώλη Σάλιακα.

Σχόλια