Δανεικός από τον Παναθηναϊκό στην Καλλιθέα, ο Βαλμάς

Δανεικό για ένα χρόνο απέκτησε η Καλλιθέα, τον 19χρονο διεθνή ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, Κωνσταντίνο Βαλμά.

Ο Κωνσταντίνος Βαλμάς, που είναι γέννημα θρέμμα της Ακαδημίας του Παναθηναϊκού, την Παρασκευή (25/8) το απόγευμα, μετέβη στα γραφεία της ΠΑΕ Καλλιθέα, όπου υπέγραψε στους «κυανόλευκους» για ένα χρόνο, τον δανεισμό του από τον Παναθηναϊκό.

Ο Βαλμάς, γεννημένος στις 12/03/1998, ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του πορεία 9 χρονών την περίοδο 2007-2008 στην Ακαδημία των πράσινων και είναι διεθνής με όλες τις μικρές Εθνικές ομάδες.

Ο ταλαντούχος δεξιός «φουλ μπακ», αποτελούσε ως τώρα βασικό και αναντικατάστατο μέλος όλων των ομάδων των υποδομών του Παναθηναϊκού, ως δεξί μπακ, ενώ έχει αγωνιστεί και στο αριστερό άκρο της άμυνας, όταν απαιτείτο. Είναι ταχυδυναμικός, διαθέτει πολύ καλή τεχνική ενώ είναι από τους πρώτους στα εργομετρικά στον Παναθηναϊκό. Από τα κύρια χαρακτηριστικά του, το πάθος και η μαχητικότητά του.

Ο 19χρονος αμυντικός, αποτελούσε ως τώρα βασική επιλογή όλων των ομοσπονδιακών προπονητών των μικρών Εθνικών ομάδων, στο δεξί άκρο της άμυνας, στους αγώνες των αντιπροσωπευτικών μας συγκροτημάτων Παίδων και Νέων.

Οι άνθρωποι της Καλλιθέας έκαναν μια εξαιρετική επιλογή, ζητώντας τον Βαλμά από τον Παναθηναϊκό, ο οποίος είναι μια σημαντική ενίσχυση, στην προσπάθεια των “κυανόλευκων” να φανούν ανταγωνιστικοί, στο νέο πρωτάθλημα της Football League.

Σχόλια