Δανεικός στον Εθνικό, ο Τριμμάτης

Στο Εθνικό Πειραιώς, που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, θα αγωνιστεί ως δανεικός από τον Ατρόμητο, ο 20χρονος Αντώνης Τριμμάτης, προκειμένου να πάρει τις ευκαιρίες του και να μπορέσει την νέα σεζόν να επιστρέψει πίσω, στην ομάδα του Περιστερίου.

Ο Αντώνης Τριμμάτης, που ανέβηκε στην πρώτη ομάδα το καλοκαίρι, δεν έχει πάρει ευκαιρίες και κρίθηκε προτιμότερο να παραχωρηθεί δανεικός.

Ήταν κοινή επιθυμία και των δύο πλευρών. Ο Ατρόμητος τον πιστεύει, θεωρεί πως μπορεί στην πορεία να εξελιχθεί σε μία αξιόπιστη λύση, αλλά το καλύτερο για εκείνον είναι να παίζει.

Σε αυτό συμφωνεί και ο 20χρονος (γενν. 29/04/99) και γι’ αυτό στο δεύτερο μισό της σεζόν θα είναι στη Γ’ Εθνική φορώντας τη φανέλα του Εθνικού. Λεπτομέρειες απομένουν για να κλειδώσει οριστικά το deal.

Αξίζει να σημειωθεί πως η επιλογή του Εθνικού έγινε με μοναδικό κριτήριο τον χρόνο συμμετοχής του. Φαίνεται πως εκεί θα παίζει σταθερά. Άλλωστε εκεί θα συναντήσει ένα παλιό γνώριμο, δεδομένου ότι προπονητής της Πειραιώτικης ομάδας, είναι ο πρώην προπονητής Κ19 του Ατρομήτου, Μουράτ Σεροπιάν.

Σχόλια