Σεμινάριο στην Ακαδημία του Παναθηναϊκού, από την Coerver® Coaching, «για την δημιουργία παιχτών υψηλού επιπέδου»

Επιμορφωτικό σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Παναθηναϊκού στο Κορωπί, την Παρασκευή 06/09/2013, με εισηγητή τον ο Άλφ Γκαλούστιαν, ο οποίος είναι συνιδρυτής της μεθόδου Coerver® Coaching και στενός φίλος του Στηβ Ρούτερ, που από φέτος είναι στο τεχνικό επιτελείο της πρώτης ομάδας των πρασίνων. Η Coerver® Coaching θεωρείται η Νο 1 μέθοδος διδασκαλίας τεχνικής και δεξιοτήτων ποδοσφαίρου στον κόσμο.

Το σεμινάριο θα γίνει με την ευκαιρία της άφιξης του κ. Γκαλούστιαν στην Ελλάδα, για το 1ο Coerver® Coaching Athens Youth Diploma και στα πλαίσια της στενής συνεργασίας που διατηρεί η Coerver® Coaching Greece με τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού.

Το σεμινάριο θα έχει θέμα: «Ιδέες – προτάσεις της Coerver® Coaching για την δημιουργία παιχτών υψηλού επιπέδου» και θα γίνει υπό την παρουσία του τεχνικού διευθυντή της ακαδημίας του Παναθηναϊκού Γιάννη Σαμαρά.

Να υπενθυμίσουμε ότι μετά από πρόσκληση της Coerver Coaching Greece η οποία εκπροσωπείται στην Ελλάδα από τους, Λεωνίδα Κουβαρά και Σαινίδη Παναγιώτη, οι προπονητές της ακαδημίας του Παναθηναϊκού, Άρης Κυριαζής, Μανώλης Παπαδάκης και Γιώργος Σίμος, πέρασαν ένα τριήμερο στην Ελβετία, από 26 έως 29 Ιουλίου, μετέχοντας σε σεμινάριο προπονητικής της Coerver Coaching, ανάμεσα σε πενήντα και πλέον προπονητές από όλο τον κόσμο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Coerver® Coaching Greece:

«Με την ευκαιρία της άφιξης του στην Ελλάδα για το 1ο Coerver® Coaching Athens Youth Diploma και στα πλαίσια της στενής συνεργασίας που διατηρεί η Coerver® Coaching Greece με τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού FC, την Παρασκευή 06/09/2013, ο Alf Galustian θα παρευρεθεί στις νέες εγκαταστάσεις των ακαδημιών του Παναθηναϊκού FC, στο «Απήλιον», ως εισηγητής σε επιμορφωτικό σεμινάριο που θα διεξαχθεί για τους προπονητές των ακαδημιών με θέμα: «Ιδέες – προτάσεις της Coerver® Coaching για την δημιουργία παιχτών υψηλού επιπέδου», υπό την παρουσία του υπεύθυνου ακαδημιών του Παναθηναϊκού FC, Κου Γιάννη Σαμαρά.

Στο σεμινάριο θα παρευρεθεί και ο Steve Router ο οποίος διατηρεί φιλική σχέση με τον Alf Galustian από την περίοδο 2010-2011 που ο Alf ήταν Skills Director στην Premier League και συνεργάστηκαν στο πρόγραμμα “Elite Players Development”».

Σχόλια