“Χτυπάει” σπουδαίο αφρικανικό ταλέντο ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός κινήθηκε κάτω από άκρα μυστικότητα και έφερε στην Ελλάδα ένα σπουδαίο ταλέντο. Εναν παίκτη που η πιθανή απόκτησή του, θα προκαλέσει διεθνή αίσθηση. Καθώς το όνομά του αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα στον παγκόσμιο ποδοσφαιρικό χάρτη.

Με ό,τι αυτό συνεπάγεται και για τη δυσκολία της περίπτωσης. Κάτι που εξηγεί σε μεγάλο βαθμό και την απόφαση των Πειραιωτών να κινηθούν κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας για το θέμα.

Οι πληροφορίες που προκύπτουν για τον ποδοσφαιριστή αναφέρουν ότι πρόκειται για Αφρικανό επιθετικό, πολύ νεαρό, ο οποίος διεκδικείται από κορυφαίες ομάδες, καθώς το ταλέντο του έχει ξεχωρίσει και το όνομά του βρίσκεται σε όλες τις μεταγραφικές λίστες των μεγαλύτερων ονομάτων της Ευρώπης.

Ο εν λόγω ποδοσφαιριστής φέρεται να έφτασε τις προηγούμενες ημέρες στην Ελλάδα και ο Ολυμπιακός κινείται πολύ προσεκτικά και μακριά από τα… αδιάκριτα βλέμματα, ώστε να μην διαρρεύσει τίποτε και πουθενά, έως ότου ξεκαθαριστεί τι μέλλει γενέσθαι.

Πρόκειται για μια πολύ δύσκολη περίπτωση, που μπορεί να αποτελέσει, ωστόσο, και μια από τις μεγαλύτερες επενδύσεις που θα έχει κάνει ποτέ ο Ολυμπιακός! Οπότε αναμένεται με ενδιαφέρον να φανεί εάν θα υπάρξει οριστική (θετική) εξέλιξη στη συγκεκριμένη μεταγραφή-επένδυση.

Σχόλια