ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ ΚΑΙ ΑΓΩΝΕΣ ΑΓΑΠΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

Η Σχολή του Ολυμπιακού στην Εύβοια (Άγιο Νικόλαο Ληλαντίου, Χαλκίδας) ανακοίνωσε τη διοργάνωση Χριστουγεννιάτικου παζαριού αγάπης καθώς και τη διεξαγωγή αγώνων με τα έσοδα του κουμπαρά να πηγαίνουν στο ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Χριστουγεννιάτικο παζάρι για το ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ στης εγκαταστάσεις της σχολής θα διοργανώσει η ομάδα μας το Σάββατο 20/12 και από ώρα 11.00 – 17.00.  .

Ταυτόχρονα θα υπάρχει και τράπεζα που ο καθένας μπορεί να προσφέρει τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για της ανάγκες του Οργανισμού.

Στις 26, 27 και 28/12 θα γίνουν για ακόμα μία χρονιά οι Αγώνες Αγάπης με την συμμετοχή των ομάδων και σχολών ποδοσφαίρου να είναι ΔΩΡΕΑΝ και τα έσοδα του κουμπαρά θα πάνε για το ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ.

Οι αγώνες αυτοί τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει θεσμός και οι ομάδες που συμμετέχουν κάθε χρόνο και αυξάνονται.

Η Σχολή μας  ευχαριστεί όλες της ομάδες και σχολές ποδοσφαίρου για την συμμετοχή τους όλα αυτά τα χρόνια στους Αγώνες Αγάπης  και εύχεται Καλά Χριστούγεννα και Καλές Γιορτές.

Δήλωση συμμετοχής  ομάδων και σχολών ποδοσφαίρου έως και 22/12 στα τηλέφωνα της Σχολής 222105565, 6932257686 και  Email: info@internationalfootball.gr

Σχόλια