Υπέγραψε την ανανέωσή του με τον Παναθηναϊκό ο Χρήστος Δώνης!

Ο Χρήστος Δώνης έβαλε την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο με το τριφύλλι με βελτιωμένες οικονομικές απολαβές, που θα τον κρατήσει στον Παναθηναϊκό μέχρι το καλοκαίρι του 2018.

Παίκτης του Παναθηναϊκού για τρία ακόμα χρόνια θα είναι ο Χρήστος Δώνης με τον 20χρονο μέσο να υπογράφει την Πέμπτη το νέο του συμβόλαιο με το τριφύλλι. Το υπάρχον συμβόλαιο που είχε ο νεαρός ποδοσφαιριστής ολοκληρωνόταν το προσεχές καλοκαίρι και ο Δώνης ήταν σε διαπραγματεύσεις με τους ανθρώπους των πράσινων για τη νέα συμφωνία που θα τον κρατούσε στο τριφύλλι.

Αυτή επετεύχθη στην αρχή της εβδομάδας μετά από δυο-τρία ραντεβού ανάμεσα στις δυο πλευρές και υπήρξε συμφωνία η οποία αποτυπώθηκε και στο χαρτί, έως τις 30.6.2018.

Ο Παναθηναϊκός μάλιστα ανακοίνωσε την συμφωνία του με τον ποδοσφαιριστή ενώ και ο Δώνης στις πρώτες του δηλώσεις υποστήριξε ότι θέλει να δικαιώσει τους ανθρώπους των πράσινων για την εμπιστοσύνη.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ανέφερε:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον Χρήστο Δώνη για την υπογραφή νέου συμβολαίου, με τον διεθνή μέσο να αγωνίζεται στην ομάδα μας μέχρι το καλοκαίρι του 2018».

Μετά τις υπογραφές, ο Χρήστος Δώνης δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Είμαι χαρούμενος που υπέγραψα ένα νέο συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό και ελπίζω ότι μέσα από την σκληρή δουλειά και την προσπάθεια θα δικαιώσω την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν οι άνθρωποι της ομάδας.

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω όλους τους προπονητές στην ακαδημία με τους οποίους συνεργάστηκα όλα αυτά τα χρόνια καθώς και τον κύριο Σαμαρά», δήλωσε ο Δώνης μετά την επίτευξη της συμφωνίας».

Μάλιστα η δικηγόρος του άσου του Παναθηναϊκού Λίνα Σουλούκου ανέβασε και αυτή στο λογαριασμό της στο Facebook μια φωτογραφία από την υπογραφή του συμβολαίου του.

Σχόλια